Museokäynnin jälkeen olisi ollut kiva kävellä keskustassa, mutta todella kylmä tuuli sai meidät etsimään lähimmän ravintolan ja lounastamaan siellä. Tällä kertaa söimme Ravintola Kaarnassa.
Tänään saatiin vihdoin koko perhe saman pöydän ääreen. Ruokalistalla piti olla lammasta, mutta nyhtökaritsaa on nyt syöty muutamana päivänä, niin teki mieli jotain ihan muuta. Jälkikasvu toivoi alkupalaksi parsaa ja sitä myös saivat. Pääruokana sipulipihvit ja muusi sekä jälkiruokana uusi tuttavuus valkosuklaasta ja tyrnistä.
Jälkiruokana tyrnikiisseliä ja valkosuklaavaahtoa, ohjeen löydät täältä. Meillä jälkkäri sai kiitosta ja tätä helppotekoista ja näyttävää jälkiruokaa tulee varmasti tehtyä toistekin.
Loppuun vielä arvontamuistutus! Jos et vielä ole ennättänyt osallistua synttäriarvontaan, niin käyhän osallistumassa täällä!
Leppoisaa illanjatkoa kaikille!
Hyvätä näyttää tämäkin menu. Meidänkin nuoriso oli eilen paikalla yhteisellä iltaruualla, porukalla on niin mukavaa :)
VastaaPoistaOn se kiva, kun välillä saa nuo kiireiset nuoretkin kotiin syömään :)
PoistaTaas kerran sinulta löytyy ihanat kattaukset ja ruuat. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!
VastaaPoistaVoi kiitos!
PoistaMeilläkin oli suunnitelmissa Helsinkipäivä, yhtenä käyntikohteena tuo Come to Finland -näyttely, mutta hitsit valittiin tämä maanantai eikä kansallismuseo olekaan auki.. Eli toisen kerran sitten kansallismuseoon.
VastaaPoistaNo voi harmi! Tällaisena pyhäpäivänä museo olisi kyllä voinut olla auki, sillä kävijöitä varmasti riittäisi.
PoistaHyvännäköistä ruokaa monessa blogissa!
VastaaPoistaNiin varmasti!
PoistaOi, mikä herkkukattaus :)
VastaaPoistaMinulle on tullut toiselle museokortilleni aika kivasti käyttöä, kun olen yhdessä ystäväni kanssa kiertänyt museoita. Monta kivaa hetkeä olemme kokeneet kortin ansiosta.
Aivan ihanat kuvat ja tunnelmat!
VastaaPoistaOikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle <3