torstai 6. elokuuta 2015

Räsymattosukat

Kiitos sateisen kesän,  olen tänä kesänä  neulonut useammat villasukat. Niitä on tosin pidettykin paljon jalassa koleina sadepäivinä. Facebookin villasukkaryhmässä hittijuttu tänä kesänä tuntuu olevan räsymattosukat, jotka neulotaan raitalankojen rippeistä.Hyvä puolihan tässä on se että pääsee mukavasti eroon langanlopuista ja lopputulos on aina yhtä arvoituksellinen.Tässä tällä hetkellä työnalla olevat sukkani. Näihin hupenee kahta eri Regian raitalankaa ja sinisen Nallelangan jämät. Varren olen neulonut niin, että kaksi kerrosta aina samalla langalla.Helle hellii vihdoin ja kiva on tepastella paljain varpain. Käytössä olleet villasukat sain vihdoin siirtää kaappiin syksyä odottelemaan. Mukavaa torstaita!

13 kommenttia:

 1. Juu, hitti tuntuu olevan facebookissa - usein tulee räsymattosukkapäivityksiä. Jokaisella on omanlaisensa, ja hauska idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on sekin hyvä että tulee käytettyä vihdoin kaikki jämät pois!

   Poista
 2. Lämpöisiltä näyttävät, ihana vetää jalkaan kylminä iltoina.
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua näin hellepäivänä postailla villasukista, mutta joo lämpimät ovat!

   Poista
 3. Niin ihanat, voi, lähetä mullekin tänne neulonta-innostusta :) Yhdet villasukat on ihan alullaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täältä lähtee...puuh! näitä on kiva neuloa kun katselee telkkaria. mitään tekemättä kun harvoin jaksan paikoillaan olla :)

   Poista
 4. Kivat. Mulla on tehty nyt yhdet räsymattosukat, yhdet räsymattokämmekkäät ja nyt menossa samalla tekniikalla vauvan junasukat. Kivoja, ja raitalanganjämät katoaa tuosta vaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kämmekkäät kuulostavat kivalta. Erityisen iloinen olen kyllä kun jämälangat saa kyytiä :)

   Poista
 5. Ihant nuo räsymatto sukat.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että tuo räsymattosukka-nimi on jo facebookissakin! Muutama vuosi sitten aloin tehdä neuloa jämälangoista villasukkia ja nimesin ne Räsymattosukiksi. Tein keittiönmattoja, saunakammareita ja ties mitä. Sain taas äidiltä pari laatikollista lankoja, joten voisi jatkaa samaa tehtailua.

  VastaaPoista