maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hangossa

Herkullisen aamupuuron jälkeen lähdettiin päiväretkelle Hankoon. Useasti on sinne pitänyt mennä, mutta aina on reissu jäänyt tekemättä. Nyt pakattiin koira mukaan matkaan ja lähdettiin. Tällä reisulla ei ollut tarkoituskaan juosta ihanissa kaupoissa vaan nuuhkia meri-ilmaa ja kävellä pitkin rantaviivaa. Päivä olikin varsin mukava.

Hanko 002

Hanko 020

Hanko 013Hanko 017

Hanko 023

Hanko 007

Hanko 021

Hanko 027

Viivi olikin retken jälkeen varsin väsynyt ja kotimatka sujui mukavasti auton takapenkillä nukkuen.
Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Olipa kiva käväistä pitkästä aikaa blogissasi. Tämä kesäaika saa puuhaamaan niin paljon muuta:)Kivoja reissuja olettekin tehneet...on tuo teidän Viivi niin söpö<3
  Halein SisustEllen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kesällä bloggailu onkin jäänyt vähemmälle. Nautitaan ihanista ilmoista, kyllä sitä sisällä ehtii istua sitten kun on kylmää ja harmaata :)

   Poista
 2. Ihania kesäpostauksia olet tehnyt, lukaisin taaksepäin monta mukavaa juttua, on tullut vähän lomailtua täältä blogimaailmastakin... Ja mitä löytöjä, ihania :D
  Mullakin on Hanko kokonaan käymättä... pitänee joskus korjata tilanne, ei taida kuitenkaan enää tänä kesänä ehtiä, mutta jospa vaikka seuraavana.
  Mukavia kesäpäiviä sinne edelleen, onneksi on taas lämmintä luvassa!

  VastaaPoista
 3. ♥ Ihana postaus ihanine kuvineen! Me oltiin tänään Korkeasaaressa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeasaaressa ei olekaan tullut käytyä moneen vuoteen. Sinne voisi suunnata näin kahden aikuisen seuruekin :)

   Poista
 4. Hauska, kun Viivin voi ottaa reissuunkin mukaan. Meijän neiti on semmonen villikko vielä, että hikeä pukkais, jos sen kanssa lähtis "turistiksi" :)
  Meijän piti olla reissussa pääkaupunkiseudulla ja Hankokin vilahti puheissa. Vaan eipä oltu. Ihania noi kalliot siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhempi koira on siitä helppo reissulainen että se on rauhallinen. Viime vuosina Viivi onkin seurannut lomalla meillä mukana. Moniin paikkoihin pääsee jo koirankin kanssa ja niihin joihin ei pääse ei mennä. Olen ollut aina huono jättämään Viiviä kenellekkään hoitoon.
   Hanko oli kyllä kiva paikka, suosittelen!

   Poista
  2. :) Niin tuttuja paikkoja ja samainen ruokapaikka missä mekin olimme, taitaapi olla samainen tuolikin. Meillä on ollut puolisen vuotta Hangossa mökki, jossa oleilemme kerran kuussa noin kolme päivää. Oltaisiinpa oltu samaan aikaan...! Nyt käydään vain päivä retkillämme silloin tällöin, tuttuja tapaamassa sekä pitkin rantoja kuljetaan nauttien.
   Viiville rapsutuset<3
   Leppoisia aurinkoisia kesäpäivien jatkoa!

   Poista
 5. Aivan ihanat ostokset olit ostanut tuossa ed.postauksessasi! Kaikki!

  VastaaPoista
 6. Moikka! Anteeksi, kysymykseni liittyy enemmän koiraasi kun käsitöihisi (jotka ovat todella upeita, ihan kateellinen olen..)
  Huomasin että pidät viivin turkin lyhyenä. Leikkaatko turkin kuinka usein? Onko turkki helppo leikata? Tottakai sen jälkeen kun olet itse oppinut, mietin lähinnä onko vaivalloista pitää villakoiran turkki lyhyenä.

  Rotua olen miettinyt ja mietin vielä sen turkin hoidon takia että hankinko tätä rotua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki koira-aiheisia kysymyksiä saa lähettää. vasaan niihin mielelläni kykyjeni mukaan. Viivin turkki on ollut jo useamman vuoden lyhyt. Trimmaan koiran parin kuukauden välein itse. Viivi on kotikoira eikä ole koskaan käynyt missään näyttelyissä. Vaikka villakoiran turkinhoito on hieman haastavampaa kuin monen muun rodun hyvä puoli on se ettei korasta irtoa karvaa ja koti pysyy siistinä. Trimaaminen kannattaa opetella tekemään itse. Monet kasvattajat opastavat pennun turkin hoidossa. Kannattaa satsata hyvään trimmauskoneeseen ja saksiin. Rotua voin muuten suositella lämpimästi, villakoiran on ihana seurakoira!

   Poista