sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Sunnuntain onnenhetkiä

Tänään sunnuntaina minua ovat ilahduttaneet; Kaunis aurinkoinen aamu ja hyvin nukuttu yö. Hyvät yöunet eivät ole tällä iällä itsestäänselvyys. Välillä öisin tulee valvottua useampikin tunti, siksi olikin ilo herätä levänneenä aurinkoiseen aamuun.



Syksyisen luonnon karu kauneus; Tänään oli melko kylmä, kun lenkille lähdettiin. Kävellä täytyi melko reipasta tahtia, että pysyi lämpimänä. Siltikin oli tuon tuosta pysähdyttävä valokuvaamaan. Vaikka värikkyys luonnosta alkaakin kylmien öiden myötä katoamaan, löytyy ulkoa silti paljon kaunista katseltavaa.






Lempijuomani glögi; Mikä sen parempaa kuin höyryävän kuuma mausteinen juoma ulkoilun jälkeen. Glögiä meillä juodaankin tähän vuodenaikaan usein, teen asemesta. Alkusyksystä löysin alesta juuri glögille sopivan kannun sekä pienen purkin manteleille ja rusinoille.



Riisipuuro; Syksyn ensimmäinen riisipuuro on mitä parhainta sunnuntairuokaa. Hiljalleen liedellä hautunut puuro syötiin tällä kertaa itsetehdyn rusinasopan kera. Moni mieltää riisipuuron vain jouluherkuksi. Meillä tämä on juurikin syksyistä sunnuntaiherkkua.




Lämpimät jalat; Voiko ihminen omistaa liikaa villasukkia? Minulla on onneksi paljon lämpimiä villasukkia, sillä tähän kylmään aikaan, en paljon muita sukkia jalkoihini huoli.



Ja tietenkin leppoisa joutenolo! Sunnuntait ovat useimmin vailla sen kummempaa ohjelmaa. Nyt on taas akut latautuneet tulevaan työviikkoon. Toivottavasti sinunkin päiväsi on ollut täynnä onnenhetkiä! Mukavaa viikonalkua kaikille!

27 kommenttia:

  1. Ihana postaus♥ Niin kauniit syksyiset kuvat! Glögi ja riisipuuro on niin hyvää:) Mukavia tuollaiset päivät kun saa vaan olla ja nautiskella viikonlopusta! Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia!
    Meillä oli tosiaan aika samanlaiset postaukset!😀
    Ihana tuo kannu!❤️
    Ja voi Nam! Riisipuuroa ja rusinasoppaa!😋😍
    Meilläkin riisipuuroa syödään vuoden ympäri. Mutta rusinasoppaa teen jouluna.
    Ihanaa illan jatkoa sinne!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, samojen asioiden äärellä ollaan oltu. Onhan tuolla luonnossa nyt niin kaunista ja vielä valokin riittää kuvaukseen. Kohta ollaankin taas ihmeissään mistä saadaan riittävää valaistusta onnistuneisiin valokuviin.

      Poista
  3. Ihanaa kotoilua ja luonnosta nauttimista♥

    VastaaPoista
  4. Ihania pakkasen puraisemia kuvia! Kyllä tosiaan saatiin nauttia hienosta säästä. Toivottavasti jatkuu, eikä tule sateita.
    Ihana riisipuuro ja hei,rusinasoppa on niin lempparini! Tuntuu, ettei kukaan tykkää rusinasopasta, kun olen siitä maininnut. Rakastan kaikkia puuroja.
    Oikein pirteää viikkoa sinulle Annika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusinasoppa on varsinkin mieheni lampparia. Anoppi teki sitä aina riisipuuron kaveriksi. Liian harvoin tulee tätä helppoa soppaa tehtyä.

      Poista
  5. Oi riisipuuro, miten nyt tulikaan ikävä sitä herkkua! Pitääkin laittaa kauppalappuun puuroriisi. Kauniita syyskuvia jälleen ja kiva kuulla, että sunnuntai on sujunut onnenhetkissä. Mun onnenhetkiä on tänään ollut, kun kuopus lähti aamulla reippaana vaihtamaan mulle talvirenkaat autoon ja saatiin tehtyä kotona monenlaisia syyshommia. Viimeiseksi nyt illalla kävin vielä äitini luona, ne vierailut - pienetkin- on ihan huippuhetkiä <3
    Kivaa uutta viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten vierailut kotona ovat aina onnen ja ilon hetkiä. Mukavaa viikkoa!

      Poista
  6. Kauniita luontokuvia! Minä olen aamutorkkuna ollut sen verran myöhään liikenteessä, että kuura on ehtinyt jo sulaa pois kasveista. Mutta jo viikolla oli ihan ohut jääkerros merenlahdella.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallista myöhempään mekin lenkille lähdimme. Oli kuitenkin varjoisissa paikoissa vielä reilusti kuuraa ja kauniita kuvauskohteita!

      Poista
  7. Olipa ihana sunnuntaipostaus. :) Kauniita kuvia ja hyvä mieli!

    VastaaPoista
  8. Syksyiset pakkasaamut ovat niin kauniita, kuten kuviisi olet saanut sen tallennettua.
    Noin ihanan päivän jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat ja tunnelmalliset kuvat. Ihan rupesi tekemään glögiä mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi maitokaupasta löytyy jo monen sorttista :)

      Poista
  10. Kauniita luontokuvia!
    Riisipuuroa meillä on aina sunnuntaisin yön yli uunissa hautuneena.Lapset kutsuivatkin pieninä sitä pyhäpuuroksi. Rusina- tai sekahedelmäsoppa kuuluvat jouluun, pyhäpuuroa syödään marjojen kanssa.
    Hyvää viikkoa ja raikkaita syysilmoja ja mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihana postaus kuvineen ja tunnelmineen <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

    VastaaPoista
  12. Kauniita syksyisiä kuvia ja pientä jouluista tunnelmaa. Liityin lukijaksi ❤

    VastaaPoista
  13. Glögiä! Sitä pitää ostaa ehdottomasti. Kaunis kannu ja purkki. Ja nuo valokuvat ovat todella kauniita. Siitä, missä on jäisiä helmiä, tuli ihan kylmät väreet, mutta onneksi oli tuo lämmittävä glögikuva, villasukat ja puurot tuomassa lämpöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kylmällä säällä villasukat ja kuuma glögi on parasta.

      Poista
  14. Ihania juttuja on kuulunut sinun sunnuntaihin :). Täälläkin on jo ollut pakkasaamuja ja ne ovat minustakin aika ihania. Luonto on silloinkin niin kaunis. Ah, riisipuuroa, nam nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkupakkasista pidän kovasti, mutta kun mittari alkaa hipoa -20 astetta ei ole enää niin kivaa :)

      Poista