Pääsääntöisesti asustelen viikot yksikseni, enkä töiden jälkeen useinkaan vaivaudu lämmintä ruokaa laittamaan. Välillä tekee mieli kuitenkin syödä jotain hieman tuhdimpaa iltapalaksi.
Näihin ruokaisampiin ruisleipiin paistoin broilerin fileeleikkeet uunissa jo eilen. Tälle päivälle jäikin sitten tomaattisalsan teko sekä annoksen kokoaminen. Helpon tomaattisalsan valmistin kahdesta tomaatista, yhdestä pienestä sipulista, lorauksesta oliiviöljyä, basilika silpusta ja mustapippurirouheesta.
Ruisleivät voidellaan kasvislevitteellä, päälle reilusti tomaattisalsaa, sitten lohkottua avokadoa ja päällimmäiseksi lämmitetyt fileepalaset.
Nam, että olikin herkkua! Onneksi tarpeita jäi vielä huomisellekin. Mukavaa viikonjatkoa kaikille!
Herkun näköiset ja kaunis asettelu.
VastaaPoistaKattaus on aina puoli ruokaa :) Kynttilät palaa näin pimenevissä illoissa meillä aika ahkeraan.
PoistaHerkkua namsss.
VastaaPoistaAvokado sopii kyllä hyvin näihin herkkuleipiin.
PoistaHerkulliselta näyttää...nam
VastaaPoistaKiitos!
PoistaTätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Keväisin ja kesäisin teen itselleni paljon salaatteja, mutta syksy- ja talviaikoina ruokaisat salaatit ovat paitsiossa - ne eivät vain maistu... Siksi tällaiset ideat tulevat enemmän kuin tarpeeseen. :-)
VastaaPoistaKylmään syysiltaan kaipaa jotain lämmintä syötävää, vaikkei jaksaisi niin kokkaillakaan. Nämä leivät pitävät kyllä nälän loitolla ja olivat niin herkkua!
PoistaNäyttää hyvältä ja terveelliseltä! Kokeiltavien pinoon ehdottomasti:)
VastaaPoistaNälkähän tässä tulee :)
VastaaPoistaMeillä on tosin ruisleipä taas loppu, mutta onneksi löysin kaupasta uutuuden: suomalaisia ruischipsejä!
Ilo oli katossa ja chipsit kohta syöty! Avocado on muuten valtavan hyvää leivällä, mulla usein sitä eväsleipien päälläkin.
Mukavaa jatkoa viikolle!
Salsa näyttää kyllä hyvältä, eikä valmistus vaadi ihan liikkaa ponnisteluja. Tätä teen huomenna!
VastaaPoistaRuokaisa iltapala :-)
VastaaPoista♥nam, kyllä näyttää herkullislta! Kivaa keskiviikkoa♥
VastaaPoistaIhanan kaunista!
VastaaPoistaJa hyvä vinkki lisätä avokaadoa, taidankin napata tämän matkaani ;-D