Heips! Ihana oli tänä aamuna herätä kiireettömyyden tunteeseen. Ei kiirettä ruokakauppaan, eikä minnekään muuallekaan. Pyhäinpäivän ohjelmassa oli kotoilua ja piipahdus tyttären uudessa asunnossa. Tyttären toiveesta leivoin tuliaisiksi mokkaruutuja. Niitä ei olekaan pitkään aikaan tullut tehtyä.
Tätä herkkua meillä oli tarjolla usein, silloin kun lapset asuivat vielä kotona ja lasten harrastusten kannatusbuffeteissahan nämä olivat vakiosuosikkeja.
Iltasella valmistimme mieheni kanssa yhdessä nuudelikanawokkia, jota sitten kynttilänvalossa nautittiin. Wokin kanssa maisteltiin silakkamarkkinoilta ostettua kotimaista omenasalsaa, joka sopikin hyvin tulisien ruoan seuraksi.
Blogini sisältö on ollut kovin ruokapainotteista viimeaikoina. Kyllä täällä ommeltukin on, niistä sitten myöhemmin lisää. Nyt hyvää Pyhäinpäivänjatkoa kaikille!
Tuulomaan torttua tehtiin meillä aikoinaan, mutta on tämä suklaisempi versio parempaa.
VastaaPoistaKananuudeliwokki on meillä sunnuntai-illan kokkailua, kun mies haluaa sitä töihin ruoakseen. Siksipä jääkaapissa on aina curry- ja inkivääritahnaa :)
Äkkimakeaa on tämä leipomus, mutta lapset tykkää ::)
PoistaIhanat herkut. Pitäisikin tehdä mokkapaloja pitkästä aikaa.
VastaaPoistaSyötävän hyvän näköisiä niin wokki kuin mokkapalatkin. Pitääpä pitkästä aikaa minunkin joku päivä leipasta :)
VastaaPoista♥mokkapalat on meidänkin lasten suosikkeja :)♥ Mukavaa sunnuntaita♥
VastaaPoista