torstai 27. maaliskuuta 2014

Grillikauden avaus

Ihana aurinkoisia päiviä luvassa koko loppuviikoksi! Varmasti tulevana viikonloppuna jo monessa perheessä aloitellaan grillikautta. Meillä grillikausi avattiin jo viime viikonloppuna vesisateessa.



Herkulliset lisukeperunat pihvien seuraksi valmistuivat tällä ohjeella, joka on uusimmasta Ruoka Pirkasta. (ohje 4 hengelle)

Rosmariiniperunat:
1 kg jauhoisia perunoita
2-3 rkl oliiviöljyä
2 tl kuivattua rosmariinia
1 tl suolaa
mustapippuria

Pese perunat huolellisesti ja leikkaa lohkoiksi.
Siirrä perunat kulhoon ja pyöräytä ne öljyssä. Mausta rosmariinilla, suolalla ja mustapippurilla. Kaada perunat leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 asteessa n. 30 min.
( itse lisäsin perunoiden joukkoon myös porkkanaa kypsymään)



Lisäksi tehtiin iso vadillinen raikasta salaatti.


Mukavaa torstaita!

7 kommenttia:

  1. Herkullista, ja näyttää aivan kuin kuvat olisi otettu terassilla :) tai ehkä ovatkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä syötiin ihan sisätiloissa :)

      Poista
  2. Meillä vanha ulkogrilli purettiin, uusi suunnitteilla! Pitänee tyytyä kaasugrilliin :-D
    Hyvän näköistä ruokaa, pitääkin testailla viikonloppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on grillattu jo useampi vuosi kaasulla. Eihän se maku ole samanlainen kuin hiilloksella grillaten mutta niin paljon helpompaa.

      Poista
  3. Mmm jes, grilliruoka <3 Herkullisia hetkiä teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän tuo maistui herkulliselta pitkän tauon jälkeen :)

      Poista
  4. ♥aah, varmasti maistui, kun näyttää noin hyvältä!

    VastaaPoista