sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Viikonloppu kuvina

Viikonloppu on hurahtanut vauhdilla ja monenlaista kivaa on näihin vapaapäiviin mahtunut. Lauantaina seilattiin työkavereiden kanssa Tallinaan ja takaisin. Maissa ei käyty ollenkaan vaan risteiltiin herkutellen. Laivan lämpimät ruoat olivat pienoinen pettymys, mutta onneksi jälkiruokapöytä sitten olikin mahtava :) Maistettaavaa kertyi mittava kokoelma.




Sunnuntaiksi oli sovittu brunssitreffit jälkikasvun kanssa. Gustavelundissa on tarjolla riistabrunssia ja sen antimista sitten herkuteltiin. Nam, hieman erillainen brunssikokemus tällä kertaa. Brunssilautaset eivät kylläkään ole kovin kuvauksellisia, mutta  ruoka oli hyvää!



Hiukan olen harmitellut sitä, etten tänäkään vuonna ennättänyt Tampereen kädentaitomessuille. Tosin materiaalia monenlaisiin ompelujuttuihin tuntuu löytyvän kotinurkista, ehkä on hyväkin etten ole hamstraamassa kankaita lisää.  Tänään olenkin koittanut hyödyntää muista projekteista jääneitä jämätilkkuja. Valmistui pieni Jumpsuit-haalari  maastokuvioisesta collegesta, josta taannoin ompelin itselleni kotihuosut. Kaavana tässä Jujunan Jumpsuit- kaava pienin muutoksin. Kangasta riitti myös pieneen pipoon ja lapasiin.





Ensimmäisen joulukortinkin ennätin askartelemaan. Vähällä oli, että kortit jäisivät kokonaan tekemättä, mutta nyt sain intoa kuitenkin näiden väsäämiseen. Melko pelkistetyllä linjalla mennään tänä vuonna. Kivoja eläinaiheisia korttikuvia löytyi Tokmannilta.



Ihanaa, että ainakin alkuviikoksi on luvattu aurinkoisia päiviä. Kyllähän tuo aurinko lisää kummasta puhtia päivään.  Pimeneviin iltoihin olen minäkin viritellyt muutamia tunnelmavaloja. Mukavaa iltaa ja tulevaa viikonalkua kaikille!



17 kommenttia:

  1. Sunnuntaisella blogikierroksellani ehdin lukemaan taas postauksia, joita tännekin on tullut useampia. Niin ihania ompelujuttuja oletkin taas tehnyt ja joulukorttisavottaakin olet jo aloitellut! Iloa ja intoa näihin puuhiin edelleen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kivoista eläinkuvista sitten se idea tämän vuotisiin kortteihin lähti.

      Poista
  2. Kaikki hyvä ei aina ole kuvauksellista, mutta maku kuitenkin on se tärkeämpi osa ruoassa. Tuo bodysuit on aivan ihana ja nuo pikkuiset tumput ja myssy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä onkin taas tullut syötyä. pakko kai keventää taas viikolla ja popsia enemmän salaatteja :)

      Poista
  3. Miten suloisia ompeluksia taasen! :) Risteily on ollut varmasti mukavaa vaihtelua. Eka joulukorttikin on kaunis! Mie ostin tänä vuonna ihan kaupasta kortit, laitoinkin niitä matkaan nyt vähän tavallista enemmän. Ihania ne on nekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaankin, kaupoista saa myös kauniita kortteja! Jouluposti ilahduttaa oli se sitten ostettu tai itse tehty.

      Poista
  4. Ihanat ompelukset jälleen!
    Joulukortteja jo aloittelin minäkin.
    Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa kun kortteja askartelee ei tule stressiä!

      Poista
  5. Kävin eilen kurssilla etsimässä innostusta joulukorttien tekoon, mutta ei vielä kipinä syttynyt. Tällä viikolla kävi jo ensimmäinen joulukorttien kysyjä ovensuussa, joten jokunen ylimääräinen pitää saada omien korttien lisäksi väsättyä. Jos sitten ensi viikon askarteltapaamisessa sitten aloittaisi joulukortteilun. Tuo sinun on kiva, kaunis punainen ja kyllä tuohon yksikertaiseenkin olet saanut yhtä jos toista näpertää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ne yksinkertaisimmatkaan kortit ihan itsekseen valmistu :)

      Poista
  6. Minä katselin varmaan syyskuun lopussa risteilyjä ja olin hyvin hämmentynyt, kun osassa oli jo joulubuffet myyty loppuun. Ovat ilmeisen suosittuja.

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä Joulubuffa ei ollut kyllä odotusten arvoinen. Tulipahan tuokin koettua!

      Poista
  7. Ihanaa että jollain on innostusta ompeluun :) Itsellä tuppaa kone käymään vain korjausompeluissa muutoin kilkuttelen puikoilla. Tuo viimeisen kuvan kirja-aavikko on kyllä hauska <3

    VastaaPoista
  8. Sinä olet kyllä taitava käsistäsi ja ideoimaan niin ikään!

    Minäkin pohdin tänään joulukortteja ja päädyin (90% varmuudella) yhteen ottamistani valokuvista.

    Hyvää viikkoa <3

    VastaaPoista
  9. Kivat ompelukset 💛 Minulla kankaat vain marinoituja vauvan vaatteisiin. Prinsessalla on kyllä pientä vaatetta riittämiin. Taidan sitten ommella vähän isompaa.

    VastaaPoista
  10. Brunssit on ihania, tulee vaan syötyä vähän liikaa. Kiva kuitenkin mennä valmiiseen pöytään.
    Muodikas asu pienokaiselle!

    VastaaPoista