Yleensä paistan lihapullat aina uunissa, mutta nyt noudatin lehden ohjetta ja kypsensin nämä fetajuustoa ja kaprista sisältävät naudanlihapullat paistinpannulla.
Ruokaa tuli aikamoinen satsi ja kolmelle ruokailijalle tästä riittää ainakin kahdeksi syöntikerraksi.
Kerrankin tuli niin maukasta tomaattikastiketta, ettei annoksen päälle tarvinnut pursottaa lisäkkeeksi ketsuppia :)
Tomaattikastike tehtiin seuraavista aineksista:
2 prk tomaattimurskaa
2 rkl balsamicoa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl oliiviöljyä
1/2 punttia tuoretta basilikaa
lisäksi laitoin kastikkeeseen alkuperäisestä reseptistä poiketen,
1/2 lihaliemikuution
1 raastetun valkosipulin kynnen
Kastikkeen annetaan porista melkein tunnin, välillä hämmennellen. Kun lihapullat ja spagetit ovat valmiit, sekoitetaan lopuksi kaikki aineet yhteen ja koko komeus koristellaan vielä fetajuustolla ja basilikalla.
Leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!
Mulla olis ensi viikolla ajatus tehdä lihapullia, tai murekkeen.
VastaaPoistaTaitaa mennä tolla viimeisellä, pääsen vähän vähemmällä.
Ohje voi tuntua työläältä, mutta oli kyllä helppotekoinen.
PoistaHerkullista!
VastaaPoistaMinä olen myös aina tehnyt uunissa lihapullat.
Kivaa lauantai-iltaa sinulle!
Kiitos!
PoistaTotaalisen herkullisen näköistä! Kokeiluun tämäkin.
VastaaPoistaHyvää oli, kannattaa kokeilla!
PoistaKokeiluun menee, vaikuttaa niin hyviltä!
VastaaPoistaNäyttää niin hyvältä :) ihania juttuja sulla täällä!
VastaaPoista