lauantai 10. toukokuuta 2014

Siivouspäivä

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin askarteluhuoneeni. Huonehan on täynnä kaikkea "tarpeellista" ja muu perheeni ei voi ymmärtää miten tällaisesta tavarapaljoudesta ylipäätään löydän mitään. Itse viihdyn huoneessani todella hyvin ja sinne onkin kiva vetäytyä puuhailemaan käsitöiden parissa.Kaikenlaista materiaalia on kyllä tullut haalittua yli oman tarpeen. Kankaita ja pitsejä ostan palon myös kirppareilta.Korttiaskarteluihin on omat juttunsa ja ompeluhommiin omat. Kaikki tavarat kuitenkin sulassa sovussa keskenään.

Nyt kun huone on suhteellisen siisti, raaskiiko sinne mennä mitään tekemäänkään. Huone kun sotkeentuu todella helposti siinä  työntouhussa. Onneksi oven voi sulkea katseilta.                                                  Leppoisaa viikonloppua kaikille :)

22 kommenttia:

 1. Tuollainen tilahan on paras, missä kaikki on lähettyvillä ja jos inspis loppuu kesken, ei tarvitse siivota heti kaikkea kasaan! Ompelukoneetkin on heti käyttövalmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei tulisi varmaankaan tehtyä näin paljon kaikkea jos ei olisi tuota omaa puuhahuonetta :)

   Poista
 2. Tosi siistiä :-) Näkisitpä minun huoneen, onneksi täällä ei asu muita!
  Todella hieno ompelukonekin sinulla ja kaksi saumuriakin, kyllä noilla kelpaa tehdä.
  Ihanaa tulevaa äitienpäivää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen , vanhempi saumuri on menossa tyttärelle sitten joskus, siksi jäi minulle kun ostin uuden. Aika kätevää kuitenkin kun toisessa on vaaleat langat ja toisessa tummat.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttären kotoa muutto muutama vuosi sitten mahdollisti tämän.

   Poista
 4. Eiiii ANNI ;) et olisi saanut näyttää näin siistiä OMAA huonetta! kaikella niiin paikkansa. Miulla tällä hetkellä "työhuoneessa" kulkee "polku" tieto-&ompelukoneelle, työpöydästä puhumattakaan. On lankakassia, kangaskassia, kirjastokirjalaatikkoa... grr. tosin vielä muistan suurinpiirtein missä mitäkin... Mutta kun kesäkuu koittaa lupaan siivota :D Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä täällä on melkoinen kaaos ja saankin paheksuntaa perheeltäni siitä miten sotkussa huoneeni on. Ei auta sekään että kerron että luovuus vaatii myös kaaosta :) Onneksi oven saa kiinni ettei niin häiritse muita!

   Poista
 5. Kyllä tuollainen huone, jos joku houkuttelee puuhailemaan :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ihan sama juttu askartelu-huoneeni kanssa, hirveästi tavaraa ja materiaalia, sit kun jotain askartelee tai ompelee niin kaikki on ihan sotkussa. Onneksi mullakin se on yläkerrassa, niin ei periaatteessa häiritse miestäkään...se vaan, et kun se on samalla vierashuone, jossa esim. mun lapset on yötä käydessään, niin silloin on pakko vähän siivota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin korttiaskarteluun tarvitsee kaikenlaista sälää. Meillä onneksi toinen huone vierashuoneena joten tämä on ihan minun oma valtakuntani :)

   Poista
 7. Kätevää, että on koko huone vain omille harrastuksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen tästä todella onnellinen :)

   Poista
 8. Tuollainen oma huone harrastukselle on niin luksusta. Kesken olevat projektit voi jättää juuri siihen vaiheeseen missä on menossa. Omaa harrastushuonetta on ikävä edellisestä asunnosta nyt kun olohuoneessa on vain nurkkaus varattu harrastukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis millähän ei kenkään hermo kestäisi jos levittäytyisin harrastamaan olkkariin :) Onneksi on tämä oma huone.

   Poista
 9. tosi kivan ja viihtyisän näköinen huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiitettävästi täällä kyllä viihdyn :)

   Poista
 10. ♥ tooooosi ihana huone! Oikein mukavia ompelu- ja askarteluhetkiä sinne!

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköinen huone. Mulla on pikkanen ompeluhuone, joka on aina sotkussa vaikka sitä yritän säännöllisesti järjestellä - huonolla lopputuloksella näemmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sotkua täälläkin on yleensä :)

   Poista