tag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post3905898086487190575..comments2023-04-04T19:03:20.468+03:00Comments on Kotona Annin kanssa: Kevään ensimmäisetAnniKhttp://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-92111969697067802972019-03-27T20:51:55.241+02:002019-03-27T20:51:55.241+02:00Juuri tänään söin parsoja, tosin ilman Hollandaise...Juuri tänään söin parsoja, tosin ilman Hollandaisea, nam, kevätruokaa. Saijahttps://www.blogger.com/profile/04460060778513677672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-59872563837724586632019-03-26T18:12:44.119+02:002019-03-26T18:12:44.119+02:00Niin parasta!Niin parasta!AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-3108797247824846722019-03-26T12:52:02.080+02:002019-03-26T12:52:02.080+02:00Vielä pitää hetki odotella parsakojujen avaamista,...Vielä pitää hetki odotella parsakojujen avaamista, mutta pian niitäkin löytyy meidän kotikaupungissa vähän joka kulmalla. ;) Itse pidän enemmän juuri vihreästä tankoparsasta ja hollandaisekastikkeen kanssa on hyvää herkkua. :)-A-/ Koti Saksassa, sydän Suomessahttps://www.blogger.com/profile/13971571351616268049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-12941456988171890912019-03-25T15:50:30.634+02:002019-03-25T15:50:30.634+02:00Kiitos hyvästä reseptistä. Oman maan parsat varmas...Kiitos hyvästä reseptistä. Oman maan parsat varmasti ovat ihan eri luokkaa kuin nämä ulkomaiset. Itse en omista parsakeitintä vaan upota koko parsan kiehuvaan veteen. Puhdistuu siinä samalla ulkomaiset pöpöt kiehuvassa vedessä. Myös meillä koko perhe rakastaa parsaa.<br />AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-8215240215730354182019-03-25T10:57:23.375+02:002019-03-25T10:57:23.375+02:00Nami mitä herkkua. Mekin huomasimme parsat mutta j...Nami mitä herkkua. Mekin huomasimme parsat mutta jätimme ne nyt väliin koska parsakeitin oli mökillä. Tiedän kyllä niitä voi muutenkin keittää mutta mies on tarkka näiden keittämisen suhteen, katsoo oikein kellosta tarkkaan ajan. Hänen mielestään nuput pitää kypsyä vain höyryssä kuten keittimessä pystyy paremmin tekemään. Meillä on myös oma parsapenkki mökillä yli 8 m pitkä ja tuottaa satoa jo hyvin . Omista ei tarvitse leikkaa juuri mitään saatikka kuoria. Meillä on suosikkiresepti sellainen .Pannulle reilusti voita ja siihen kolme keitettyä kananmunaa pilkottuna ja nippu silputtua persiljaa. Kuumennetaan ja Aromat maustetta vähän. Siinä mausteessa on vähemmän suolaa ja enemmän mausteita kuin esim .aromisuolassa . Tämä kaikki sitten parsojen päälle. Suosittelen kokeilemaan . Mieheni motto on se että parsat eivät odota ihmisiä vaan ihmiset parsaa. Sentakia meillä koko perheellä on haarukat ja veitset kädessä edessä hyvää kuivaa valkoviiniä ja katseet parsakeittimessä minkä äärellä mies seisoo kello kädessä. ��.Nilahttps://www.blogger.com/profile/08638427638501702489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-91258905294050885832019-03-25T06:03:33.531+02:002019-03-25T06:03:33.531+02:00Kiitos!Kiitos!AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-952160612042024492019-03-24T21:23:05.534+02:002019-03-24T21:23:05.534+02:00Se on totta: parsassa maistuu kevät. Minä vielä vä...Se on totta: parsassa maistuu kevät. Minä vielä vähän odottelen ensimmäisten ostamista. Oma suosikkireseptini on loraus öljyvoisulaa ja ripaus parmesaania keitettyjen parsojen päälle. <br /><br />Järjestelmäkameralla kuvaaminen on hauskaa, ja kun on motivaatio opettella, eritoten alku on palkitsevaa, kun oppii huomaamaan, että osaa ottaa hienoja kuvia. Kivoja kuvaushetkiä!Pilvihttps://www.blogger.com/profile/09453882507599623279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-63982501949015470932019-03-24T21:02:34.269+02:002019-03-24T21:02:34.269+02:00Kiitos!Kiitos!AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-9234364780130985122019-03-24T21:01:37.472+02:002019-03-24T21:01:37.472+02:00Niin kevään vihreä annos ja houkuttelevan kaunis m...Niin kevään vihreä annos ja houkuttelevan kaunis muutoinkin.<br />Mukavaa maaliskuun viimeistä viikkoa!Sarihttps://www.blogger.com/profile/15990879672979789298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-5530126434170459592019-03-24T20:42:26.120+02:002019-03-24T20:42:26.120+02:00Parsan keittäminen on helppoa. Katkaise käsin puis...Parsan keittäminen on helppoa. Katkaise käsin puiseva tyvi pois, sen jälkeen kuorin kuorimaveitsellä kevyesti varret nupusta kiinni pitäen. Keitetään muutamia minuutteja suolalla maustetussa vedessä.AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-64190715926585185402019-03-24T20:37:54.836+02:002019-03-24T20:37:54.836+02:00En ole onnistunut parsojen kanssa koskaan. Pitänee...En ole onnistunut parsojen kanssa koskaan. Pitänee harjoitella...<br />Lempeää maaliskuun viimeistä viikkoa!Mamma63https://www.blogger.com/profile/01933796561143053050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-89190634589706823922019-03-24T19:03:01.695+02:002019-03-24T19:03:01.695+02:00Kiitos!Kiitos!AnniKhttps://www.blogger.com/profile/06589401022479143040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8120817219535548454.post-20375498704597497482019-03-24T18:35:24.571+02:002019-03-24T18:35:24.571+02:00Onpa herkullisen näköinen ruoka-annos ja parsa on ...Onpa herkullisen näköinen ruoka-annos ja parsa on niin hyvää, nam.<br />Kaunis kimppu ja ihania kuvia.<br />Kaunista sunnuntaita sinulle :)<br />Tuula - Villatutahttps://www.blogger.com/profile/09846142759224796350noreply@blogger.com