sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Rakastan....

syksyä, juuri tällaisena kun se tänä viikonloppuna on meille näyttäytynyt. Ollaan saatu ulkoilla lämpöisen leppeässä syyssäässä hennon sateen välillä kastellessa kasvoja.
Vielä löytyy luonnosta paljon kaunista katseltavaa, vaikka suurin osa väriloistosta onkin karissut maahan.


Syksyn tullen kokoonnutaan myös  useammin yhteisen ruokapöydän ympärille herkuttelemaan. Perjantaina saimme istua valmiiseen pöytään kun nuoriso valmisti upean illallisen.


En kaipaa kirkasvalolamppuja, vaan nautin pimenevistä illoista kynttilänvalossa. Onko siellä muita samoin ajattelevia, vai onko syksyn harmaus sinulle kauhistus?Iloisin mielin uuteen työviikkoon!
22 kommenttia:

 1. Rakastan myös syksyä :) Tihkusade vasten kasvoja tai aurinkoisen päivän navakka tuuli, ihania nuoruuden muistoja. Tykkäsin syksystä jo silloin.
  Oltiin viikonloppu Pohjanmaalla ja pelloilla oleskeli vielä paljon joutsenia. Ei noilla vaikuttanut vielä olevan kiire lentää pois Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan leppeän syksyn jatkuvan vielä pitkään.

   Poista
 2. Syksy on värikästä ja kaunista aikaa... vanhemmiten olen oppinut rakastamaan tätä vuodenaikaa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Ihania herkkuja olette nauttineet!
  Kyllä syksyn ankeus ja harmaus masentaa minua. Kynttilänvalo ja pienet valonlähteet pimeissä illoissa ovat kuitenkin tämän hetkisiä nautintojani.
  Iloista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät ovat ihana tunnelmanluoja. Eiköhän sitä tästä pimeästä taas selvitä.

   Poista
 4. En minä syksyä inhoa päinvastoin. Puutarhassa kun saa kaiken tehtyä on nautinto olla vaan ja syödä hyvin kynttilän valossa, tehdä käsitöitä ja kävelylenkkejä, käydä sienessä. Ja kaikkea sitä mitä se tuo tullessaan. Ihanalta kuulostaa myös sinun syksyn tekemiset ja nuoret on tosiaan onnistunut loihtimaan suuremmoisen ateriakokonaisuuden.

  VastaaPoista
 5. Ihanat syksyiset kuvat ja tunnelmat

  VastaaPoista
 6. En ole syksyihminen lainkaan. Ajatus keveystä syyssateesta lähinnä puistattaa ;) Ruskasta ja syksyn väreistä olen oppinut nauttimaan ihan täysillä, mutta pimeys ei tee minulle hyvää.

  VastaaPoista
 7. Ihana syksy. Valosaastetta on mielestäni ihan tarpeeksi, kynttilänvalossa rauhoitun.

  VastaaPoista
 8. Kyllä syksy on ihan ok, kunhan ei olisi kovasti sateista ja harmaata. Kauniita värejä ainakin on. Minäkin istuin perjantaina valmiiseen pöytään, tytär teki ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiiseen pöytään pääseminen on ihan parhautta!

   Poista
 9. Ihanat voileivät ja jälkkäri, myös kauniit syyskuvat.

  VastaaPoista
 10. Ihana nuoriso - niin upealta näyttäviä herkkuja, ja kauniita ovat luontokuvasikin:)

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään syksystä sekä talvesta. Kynttilöiden polttamisesta nautin, sekä muistakin sisustusvaloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmauden ja pimeyden sietämiseen löytyy monia keinoja!

   Poista