sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Päivä Helsingissä

Sisko tuli miehensä kanssa meille viikonlopun viettoon ja eilen piipahdettiin päiväretkellä Helsingissä. Oodia on aina mukava esitellä muualta tulleille, onhan se niin upea paikka. Päivämme alkoikin kahvittelulla Oodissa.
Päivän aikana ennätettiin poiketa myös kauppatorilla Silakkamarkkinoilla. Lauantaina oli viimeinen markkinapäivä ja ihmisiä liikkeellä ruuhkaksi asti. Vanhoja aluksia oli kiva ihailla ja kyllähän markkinoilta löytyi kotiintuomisiksi silakkaherkkujakin.


Uusia ruokapaikkoja on kiva kokeilla. Eilen söimme Katajanokalla  syksyllä avatussa  Locanda Scappi ravintolassa. Ihanaa italialaista ruokaa ja todella herkullista Focacciaa! Annokset eivät ole suurensuuria, mutta hyvin näillä vatsa täyttyi. Lauantaina söimme  Menu listalta. Seuraavalla kerralla kokeiluun menee paikan pizzat!Samassa rakennuksessa ravintolan kanssa on avattu uusi huoneistohotelli Noli Studios, jonne pääsimme myös tutustumaan. 


Hotellin kattoterassilta avautuu hulppeat näkymät kaupunkiin! Kyllä täällä kelpaisi majoittua lomallaan.


Päivä meni nopeasti ja illansuussa palattiin kotiin jalat kävelystä hellinä :) Tänään ohjelmassa onkin ollut kotoilua ja ulkoilua kauniissa syyssäässä!  
Mukavaa lomaviikkoa syyslomaa viettäville ja kivaa työviikkoa kaikille jotka huomenna taas töihin rientävät!6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut kiva viikonloppu odotettujen vieraiden kanssa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva päiväretki teillä.
  Kyllä näyttää viihtyisältä tuo huoneistohotelli.
  Kivaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista