torstai 17. lokakuuta 2019

Haksahdus

Olen syksyn aikana siivonnut kaappeja ja pistänyt tavaraa reippaalla kädellä kiertoon. Samalla on tullut välteltyä uuden ostamista. Kaupoissa käynti rajoittuu melko tarkaan välttämättömiin ruokaostoksiin. Tänään kuitenkin piipahdin pitkästä aikaa lähikirppiksellä ja siellä tämä uusi ihastukseni odotti!
Petroolinvärinen peltitarjotin oli vaan niin vastustamaton. On se jännä juttu, että syksyn pimetessä kaipaan kotiin vahvoja värejä ja tämä tarjotin tuo juuri sitä jotain syyskotiin.No, onneksi tämä haksahdukseni kustansi vain 1,50, joten eipä tullut reissu kalliiksi. Onhan se toki  kierrätystä parhaimmillaan, kun löytää aarteen itselleen kirpparilta.Omien  joutotavaroiden vaihtaessa omistajaa, olen saanut muutaman viesti jälkikäteen kiitoksena, kuinka iloinen tavaran saaja on ollut lahjoituksestani.  Onpa hyvä laitettu myös kiertämään, sillä lahjoituslangoistani taitava tekijä neuloi lämpöisiä lapasia Joulun lapsi -keräykseen. Näistä on tullut todella hyvä mieli itsellenikin!Tänään töissä juteltiin siitä, kuinka pimeimpään vuodenaikaan herkuttelu lisääntyy. Itse koitan pitää herkuttelun aisoissa syömällä pahimpaan karkkihimoon lakristitaateleita. Näitä on helppo valmistaa itse, eikä kovinkaan montaa tarvitse makeannälän taltuttamiseen syödä.Kiva iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

15 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tarjotin! :) Ja ai että, lakritsitaatelit on kyllä hyviä.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva löytö.
  En ole aikoihin käynyt kirpparilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama mulla, pitkän tauon jälkeen tänään kävin.

   Poista
 3. Ihana tuo tarjotin! Juuri vahvat värit kuuluvat syksyyn ja pimeään aikaan. Tämä on kyllä sellainen herkkula, että vesi tulee kielelle joka kerta.

  VastaaPoista
 4. Hyvä väri tarjottimessa.Ja joskus on hyväksi olla ostamatta kaikkea mitä mieli tekee, mutta näissä löydöissä se hyvä puoli, että hinta ei kallis.

  VastaaPoista
 5. Voi hassua, munkin herkku on nuo taatelit. Kirpparilta voi tehdä kivoja löytöjä kun malttaa kierrellä. Nätin asetelman sait pöydälle :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä upean värinen tarjotin!
  Itsekin olen lakritsitaateleita popsinut. Tosin kaupasta ostettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvemmaksi tulee kun itse tekee näitä herkkuja. Lakritsijauhe on tosi riittoisaa.

   Poista
 7. Upean värinen tarjotin!
  Minä vietän koko ajan älä osta mitään viikkoja. Vain pakollinen on sallittua. Kummasti kuitenkin joudun juoksemaan kaupoilla säännöllisesti. Jotenkin tuntuu, että vuosi vuodelta osa vaatteista on entistä heikompia ja niitä pitää olla uusimassa pojille koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On selvää että kasvaville lapsille tarvitsee ostaa kaikenlaista. Vaatteiden laatu on kyllä todellakin huonontunut. Onneksi osaan ommella, ei voi syyttää ratkenneista saumoista kuin itseään :)

   Poista
 8. Hyvä löytö tuo tarjotin, hyvä väri. Lakujauhetta pitää kokeilla, siinähän vois pyöritellä vaikka mitä :)

  VastaaPoista