sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Viikonlopun kuulumisia

Suuresti odottamani Siivouspäivän kirppistapahtuma meni meidän osalta huonosti.  Kauniille lauantaipäivälle osui liikaa mielenkiintoisia tapahtumia ja niinhän siinä sitten kävi, ettei kirppispöytiemme ääreen eksynyt montaakaan osatajaa. Pahin kauhuskenaarioni toteutuja jouduin rahtaamaan miltei kaikki myytäväksi tarkoitetut tavarat takaisin kotiin :(No, osa tavaroista lähti suoraan kierrätykseen ja nyt olen näitä loppuja naputellut facebookin kirppisryhmään ja osa  onkin löytänyt jo uuden kodin. Kyllä tämä taas opetti itselleni, että hankin yhä kriittisemmin mitään uutta tavaraa kotiini. Hyvä sääntö olisikin se, että jonkin uuden hankinnan tieltä täytyy toisen vanhan tavaran lähteä.

Upeat ilmat hellivät edelleen. Aamulla tehtiin pitkä kävelylenkki ja todettava ilmassa olevan aavistus syksystä! Aamun usva katosi nopeasti auringon noustessa korkeammalle.

Iltapäivällä päästiin juhlistamaan tyttären kihlautumista! Ihanaa, että ensi vuodelle on luvassa mukavat perhejuhlat häiden muodossa.
Kihlajaisiin ompelin Mekon Nuppu Printin trikoosta. Onneksi kesäisillä mekoilla pärjää vielä vallan mainiosti!Tällaista siis tänne, pettymyksistä iloisempiin tapahtumiin! Ensi viikolla luvassa kiva ekoteko-vinkki. Leppoisaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa viikon alkua kaikille!


15 kommenttia:

 1. Ihana kuosi mekossa ♥ Mukava blogi sinulla, liityimpä lukijaksi ja tervetuloa vastavierailulle :)
  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Upean mekon olet ommellut... kuvat ovat aivan ihania ja tuo kuv hämähäkinverkosta on ihan huippu. Leppoisaa alkavaa syyskuuta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Harmi, ettet päässyt tavaroistasi eroon.
  Kaunis mekko!
  Ihania asioita teillä tiedossa...
  Upeaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahin harmitus on onneksi jo haihtunut! Kohti uusia suunnitelmia, ei se muu auta!

   Poista
 4. Oi kuinka upea kuva kasteisesta hämähäkinverkosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea luonnossa ja niitä oli aamulla monta!

   Poista
 5. No voi harmitus kun et päässyt tavaroitasi eroon. Minä olen myynyt joskus tavaroitamme kirppiksellä nyt en viitsi enää. Annan ne suoraan pois ketä tarvitsee ja loput kierrätykseen. Vielä on paljon annettavaa. Mutta olen myös saanut vastavuoroisesti sellaista tavaraa mitä tarvitsen. Mukavaa juhlaa teillä tiedossa. Kauniin mekon olet jälleen tehnyt, sopii kesän juhliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa kiertoon lähti ilman hintaa minultakin. Parhaimmat tavarat nettikirppikselle kaupan.

   Poista
 6. harmillista kun kirppistapahtuma meni vähän ns. mönkään. Ison työn olit tehnyt.
  Minulla ei ole itsellä ollut koskaan kirppispöytää. Meillä täällä on Lähetyskirppis, sinne vien ylimääräiset tavarat, vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä tapa tuokin laittaa vanhat vaatteet kiertoon!

   Poista
 7. Olipa harmi, ettei asiakkaita riittänyt.Onneksi on fb-ryhmät, saa tavaran kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Olenkin jo myynyt sekä lahjoittanut melkein kaikki nämä tavarat eteenpäin.

   Poista
 8. Ooh, häät tulossa. Aivan mahtavaa! Kaunis mekko.

  Minulla ei ole ollut aikaa eikä energiaa kirppistelyyn pariin vuoteen. Olen kantanut selkä vääränä tavaraa SPR:n Konttiin.

  VastaaPoista