sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Sunnuntaina

Eilen jo ehdottelin meihelle, josko sunnuntaina suuntaisimme metsään retkelle. Eipä tuo onneksi kovasti vastustellut ja niin aamupalan jälkeen lähdimme toiveikkaina sienijahtiin!
Metsässä liikkuminen on mukavaa, vaikkei sieniä saisikaan. Monenlaisia sieniä maasta  kyllä pilkisteli, mutta kerään vaan muutamia tuttuja lajeja. Aistit avoinna luonnossa huomaa kuitenkin monelaista kaunista katseltavaa!
Osuipa reitillemme ihana luonnon muovaama opastekin. Olisipa ollut kiva löytää tuon opasteen osoittamasta suunnasta mojova sienisaalis :)Kotiin palattiin kuitenkin melko vaatimattomien tuomisten kanssa. Sienistä valmistin päivälliseksi kermaista sienisoosia. Aterialla nautittiin myös kotimasta maissia. Sitä on saanut lähikaupasta nyt muutaman viikon ajan, niin herkkuaIltapäivällä alkoi vesisade, joka jatkuu edelleen. Taidankin viettää leppoisan loppupäivän sohvan uumenissa lempiohjelmiani katsellen!
Kiva kun poikkesit vierailulla. Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikonalkua!

12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalta sunnuntailta. Hauska tuo kyltti, sormella osoittaa oikeaan suuntaan :)
  Minäkin lopettelin päivän askareet, kun Strömsö alkoi. Mukavaa rentoutua illaksi ja kerätä voimia tulevaan työviikkoon. Taidanpa myös sytyttää muutaman kynttilän ja nauttia hämärästä Ü
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Herkullisia kuvia ☻ Käytiin myös metsässä sieniä katselemassa ja löysinkin ekat kanttarellit :)

  Mukavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat sait napattua sieniretkeltänne. Superhieno tuo sormikyltti, oisko maahisten reittiopas ;)

  VastaaPoista
 4. Minulta on sienestämistaidot unohtuneet aivan kokonaan. Lapsena tuli sienestettyä isäni kanssa. Ensi syksyn agendalle voisikin laittaa jonkun sienestyskurssin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin järjestetään sieni-iltoja metsässä. Mukaan sellaiselle, niin tulee sienet tutuiksi. Suolasieniä en voi syödä, joten tyydyn keräämään Kantarellit ja Suppilovahverot.

   Poista
 5. Upeita metsänsatokuvia.
  Ihania syyspäiviä sinulle

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja syksyn herkkuja♥ Kauniita syyspäiviä:)

  VastaaPoista