torstai 12. syyskuuta 2019

Nappikuulokkeille on pussi!

Korvanappikuulokkeiden johdoilla on paha tapa mennä tuhannen solmuun. Niitä ei voi kuvitellakaan laitettavan käsilaukkuun sellaisenaan. Langan päästä kiinni-blogista silmiini osui kiva Hexagon-pussi. Päätinpä sitten toteuttaa tämän idean viipymättä.Kaava omaan ompelukseeni valmistui kovan pähkäilyn ja mittailun tuloksena. Valmiita kaavojakin varmasti netistä voi tulostaa. Pussista tuli juuri sopivan kokoinen nappikuulokkeiden säilytykseen. Nyt ne kulkevat kätevästi mukana sotkeentumatta muihin tavaroihin. Pussi on vuoritettu ja päällikankaisiin liimasin myös ohuen tukikankaan.Näitä oli mukava tehdä ja pienet tilkut tulevat taas hyötykäyttöön.  Voihan olla, että pieniä pusseja valmistuu ennen Joulua vielä lahjoiksikin!


Eilen satoi vettä kaatamalla. Olin kuitenkin jo aamulla päättänyt, että töistä tultuani pesen ikkunat. Sain kuin sainkin ikkunat pestyä ja luonto järjesti vielä ylimääräisen huuhtelunkin ! Mukavaa torstaita :)


14 kommenttia:

 1. Varmasti ihanaa olisi saada tällainen joululahja. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näille on varmasti käyttöä muillakin!

   Poista
 2. Onpa näpsäkän näköinen pussukka nappikuulokkeille. Molemmissa pussukoissa on niin piristävän raikas kuosi,tykkään.Leppoisaa kuluvaa syyskuuta sinulle.♥

  VastaaPoista
 3. No nyt on kyllä tarpeellinen pussukka. Ainakin itselläni on aina nappikuulokkeet a. hukassa b. sotkussa muiden kassissa olevien esineiden kanssa, jos ovat tallessa :).

  VastaaPoista
 4. Ihana idea! Minun omani ovat vain tylsästi pikkuriikkisessä minigrip-pussissa, tämä on sata kertaa kivempi vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat!
  Värivalinta on sekin täydellinen syyspäiviä piristämään.

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Viikonloppu vapaat tulevat tarpeeseen.

   Poista
 6. Ihastuttavan pirteät ja tuikitarpeelliset pussukat.

  VastaaPoista
 7. Kivan muotoinen pussukka. Tuo keltainen väri aivan häikäisee silmiä näin aikaisin aamulla :)

  VastaaPoista