tiistai 10. syyskuuta 2019

Kasakaupalla kortteja

Kun inspiraatio iskee, silloin tulee myös joutuin valmista. Korttien teko ei enää ole se suurin intohimoni askartelurintamalla, mutta välillä niiden tekoon on kiva uppoutua. En tiedä oliko innostukseen syynä pieni materiaalitilaus Heidin korttipajaan, vai mikä? Kun samoja kuviopapereita pyörittelee käsissä, meinaa ideat loppua. Kiva on välillä saada jotain uutta. Nykyisin ostan kuitenkin todella harvoin askartelutarvikkeita, sillä kotivarastoista löytyy tarvikkeita reilusti.Maja Desingin Celebration- Ephemera, naisfiguurit kahta korttia koristamassa. Lopuissa kolmessa kortissa vanhoja korttikuvia omista varastoista.

Korttien suunnittelu on kivaa puuhaa. Näissä hommissa saa kulumaan tunnin jos toisenkin. On muuten hyvää rentoutumista työpäivän jälkeen!

 Ihana ilma ollut tänään, voi kun aurinkoiset kelit jatkuisivat vielä pitkään! Iloista viikonjatkoa!


16 kommenttia:

 1. Oi oi mitä ihanuuksia ja upeaa menneen ajan tunnelmaa kaikissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintage-aiheisia kortteja on mukava tehdä!

   Poista
 2. Kyllä sitä kaipaa uusia juttuja välillä, että saa jotain aikaiseksi :) Kivoja hankintoja oletkin tehnyt ja korteissa on ihana tunnelma.

  Tämän päivän lämmöstä on tullut nautittua kunnolla. Kävin pihalla muutaman tunnin verran lapiohommissa ja joskus kahdeksan aikoihin ulkona oli vielä +23 astetta lämmintä. Kyllä kelpais useampikin tällainen päivä vielä syyskuulle!

  VastaaPoista
 3. Oi miten upeita kortteja! Olet kyllä niin taitava♥ Mukavaa alkavaa syksyä♥

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kortteja olet taas tehnyt! Pitääpä kurkata tuohon korttipuotiin...
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä onkin tarjolla monenlaista askartelutarviketta.

   Poista
 5. Kauniit kortit :)
  Korttien suunnittelu ja tekeminen on kyllä kivaa ja niin rentouttavaa myös. Minä en ole viime vuosina ehtinyt tekemään muuta kuin joulukortit. Onnittelukorttivarasto ammottaa tyhjyyttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun hommiin ryhtyy, huomaa että innostus valtaa mielen ja kortinteko alkaa sujua!

   Poista
 6. Ompas todela kauniita kortteja. ;)

  VastaaPoista