sunnuntai 25. elokuuta 2019

Viikonlopun tunnelmia

Täällä kaappien siivouksen lomassa ollaan ehditty nauttia ihanista ulkoilukeleistä. Välillä ollaan herkuteltu äidin tekemällä banaanikakulla, jonka mies toi tulleessaan palattuaan työreissulta Vaasasta. Tilaamani hulavannekin saapui lauantaina ja sillä on  nyt hulattu niin, että kupeet ovat mustelmilla :)


Ensi viikolle  luvataan upeita kelejä. Lämmin, aurinkoinen alkusyksy on enemmän kuin tervetullut. Toivotaan, että ilmat suosivat myös ensi viikonlopun kirppistapahtumaa. Kaapeista on kertynyt paljon myytävää, olisi surullista jos sade pilaisi kivan  ulkoilmatapahtuman. 

Muutama ompeluprojekti saa nyt odottaa vielä viikon. Olen kerännyt myyntiin menevät romppeet ompeluhuoneeni lattialle ja huone on nyt kaaoksen vallassa. Kaiken siivoamisen välissä on pakko lähteä metsään hakemaan rauhaa ja energiaa!


 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


12 kommenttia:

 1. Kun yrittää saada paikkoja järjestykseen ja tavaraa kiertoon, menevät paikat sitä työstäessä aina ensin aikamoiseen kaaokseen. Tuttua täälläkin! Kärsivällisyyttä urakkaan sinne ja toivottelen hyviä kelejä myyntipäivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos! Koti kaaoksessa, onneksi voin paeta metsään!

   Poista
 2. Hauskan näköisiä nuo alimmat sienet :) Metsään on hyvä mennä tuulettumaan ja keräämään voimia. Ja halata puita (mieluiten pihkattomia Ü).

  Toivotaan hyvää kirppisilmaa! Ei haittaisi, jos kesä jatkuisi aina näin upeana elokuun loppuun saakka ja tästäkin tulisi suosittu lomakuukausi.

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihanaa kun saadaan nauttia aurinkoisista päivistä!

   Poista
 3. Aurinkoista viikkoa sinullekin!
  Olet ollut ahkerana ja saanut tilaa kaappeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on palkitsevaa saada kaappeihin tilaa!

   Poista
 4. Ihanat sienikuvat :) Pidän peukkuja aurinkoisella kirppissäälle ja hyvälle myynnille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että ihmiset kiertävät ulkokirppiksiä lauantaina!

   Poista
 5. OIH, mitä nuo valkeat sienet ovat? Ihanan näköisiä :)

  VastaaPoista
 6. Metsä on kyllä kaiken kiireen keskellä paikka josta saa voimaa, jossa voi rauhoittua....mieli lepää. Pidetään peukkuja kirpparin onnistumiselle sekä tietenkin suurta myyntimenestystä <3

  VastaaPoista
 7. Pitäisköhän kerätä kamat ja mennä tuohon puistoon myymään. Jotain löytyy vaikka paljon olen vienyt jo keräykseenkin.
  Onpa metkat nuo viimeiset sienet.

  VastaaPoista