keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Parvekkeen kesäkohennus

Venyipä parvekkeen laitto pitkälle. No, osasyy tähän oli tavarapaljous, joka pojan muuton vuoksi päätyi meille hetkeksi väliaikaissäilöön :) Nyt on poika muutanut omaan kotiin ja ylimääräiset tavaratkin parvekkeelta kadonneet. Ihana oli laittaa lasitettu parveke nyt kesäkuntoon.

Lasitetulle parvekkeelle paistaa aurinko miltei koko päivän, joten keskipäivällä täällä harvemmin ollaan. Aamu- ja iltakahvit kuitenkin on kiva parvekkeen suojassa nauttia. Valitsin parvekkeen koristeeksi hyvin kuumuutta kestäviä kasveja. Koristeheinät ja kivikkokasvit varmasti menestyvät täällä.
Kaapista kaivoin muutakin rekvisiittaa, näillä mennään tämä kesä. Nyt nautin hellepäivän illasta täällä metsäradiota kuunnellen ja ehkä myös kirjaa lukien.


Uuvuttavista hellepäivistä en niin välittäisi, kun töissä pitää jaksaa vielä käydä, mutta näistä lämpöisen lemppeistä illoista nautin! Mukavaa illanjatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Ja nuo kasvit on tosi kivat kuumalle parvekkeelle!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että menestyvät täällä kuumuudessa.

   Poista
 2. Onpa viihtyisää! Kyllä tuolla on lokoisaa oleskella.
  Leppoisia päiviä!

  VastaaPoista
 3. Mukavasti olet sen laittanut kesäkuntoon. Ihana puolipanelointi onko se itse tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aikoinaan paneloitu on parvekkeen tiiliseinän. Tuli heti kodikkaampaa.

   Poista
 4. Parvekkeen lasitusta olemme silloin tällöin miettineet. Jäisi lähikoivujen ja vaahteran lehdet, nenät ja siitepölyt pois. Kaunis asetelma ihanien puulaatikoiden päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lasitus kummasti lisää parvekkeen käyttöaikaa. Syksyllä on kiva istua tuolla ja nauttia hämärtyvästä illasta ilman hyttysten ininää :)

   Poista
 5. Söpö parveke :)
  Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista