keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Valotaidetta

Eilen työpäivän päätyttyä hurautin bussilla Helsinkiin ja pääsin tyttären seurassa ihastelemaan Lux Helsingin valotaidetta.Kiva, että tällaisia järjestetään pimeään vuodenaikaan. Ainut ikävä asia oli melko kurja sää, vettä vihmoi ja kaduillla lillui loskaa ja isoja vesilätäköitä.
Tänään aamulla satiinkin sitten herätä melko lumisiin maisemiin täällä etelässä ja puut kuorruttuivat kauniiseen lumivaippaan.Toivotaan että loppuviikoksi luvatut aurinkoiset päivät toteutuvat. Nyt nautittaan  ihanasta talvesta!

11 kommenttia:

 1. Oli kyllä aamulla niin kaunis talven ihmemaa ulkona. Ja vielä nyt illallakin. Luxia näin Hakasalmen huvilan pihassa tänä aamuna, Lyhtypuisto näytti kivalta. Toivottavasti joku vuosi olisi käveltävä keli Luxin aikaan, niin pääsisin kiertämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tapahtuma, johon varmasti osallistun tulevinakin vuosina.

   Poista
 2. Hienoa valotaidetta!
  Kiva, kun tuommoisia järjestetään.
  Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 3. Varmasti upeaa valotaidetta pimeän keskellä.
  Kyllä nyt maisema hivelee silmiä. Toivotaan, että saadaan aurinkoa vielä kruunaamaan komeuden.
  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat talvikelit, toivotaaan huomiseksi aurinkoista!

   Poista
 4. Valotaide on minusta mielenkiintoista ja kieltämättä Suomi on talvella sille loistava paikka:)

  VastaaPoista
 5. Minä kävin eilen LUXissa ja sää oli mukavan talvinen. Niin ne kelit vaihtelevat aivan päivittäin. LUX on suosikkitapahtumiani, kaksi vuotta on jäänyt reissujen takia väliin ja nyt oli tosi kiva päästä pitkästä aikaa mukaan.

  VastaaPoista
 6. On tosiaan hienoa kun tällaista järjestetään. Valotaide tuntuu olevan kovasti in. Tosi ripeästi tuli reitti kierrettyä tuon ikävän sään takia.

  VastaaPoista