sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Keltaista värienergiaa

Yhtä varmasti kuin päivät pitenevät, valtaa minut tammikuussa valtava keltaisen kaipuu. Niinpä markettien kukkalaarista mukaan tarttuu keltaisia tulppaneja. Vaikka eletäänkin vielä tovi vahvasti talven otteessa, tuovat nuo tulppaanit jo aavistuksen kevätfiilistä ja toivoa valoisammasta vuodenajasta!

Olen aina pitänyt keltaisesta väristä ja sitä pilkahtaa pikku hiljaa mukaan myös sisustukseen. Pidän keltaista voimavärinäni, saaden siitä kummasti energiaa ! Onko sinulla suosikkivärejä, jotka kulkevat mukana tiettyinä aikoina vuodessa?Mukavaa ja leppoista sunnuntaita kaikille!

21 kommenttia:

 1. Minäkin pidän keltaisesta väristä kukista ,keväällä ja syksyllä. Mutta sattumuksien kautta minulle on siunaantunut myös joukko muina -aikoina kukkivia keltaisia kukkia. Niihin on jo tottunut ja alkanut jopa pitämään niistä . Sisustuksessa sitä väriä ei vielä näy, mutta vannomatta paras jos tässä käy niinkuin kukkienkin kanssa . Mutta vihreä on minun värini ollut aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen väri jakaa varmasti mielipiteitä. Vihreästä pidän myös!

   Poista
 2. Kyllä tuo keltainen on tehokas väri, täytyy myöntää. Ja vaikkei se ole omiin väreihini kuulunutkaan, niin keväällä koti sai piristysruiskeen keltaisella. Tykkäsin kovasti.
  Kevät tuo itselleni kaipuun vaaleanpunaiseen, mut juuri nyt tehostan sisustustani ripauksella mustaa...

  VastaaPoista
 3. Keltainen kyllä piristää. Itse olen kovin "väritön" ihminen, mutta kukissa menee kirkkaatkin värit :) Ihanaa, kun alkaa valoistua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, joko tulppaanit tulivat. Minun mielestäni kevät on aina keltainen.

  VastaaPoista
 5. Tulppaanit ovat aina niin ihania!
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. Ah, kyllä keltainen piristääkin nyt. Voi että miten upeat ompelukset teit (edellisessä postauksessa)!Tosi ihanaa varmasti etenkin se, kun oma poika toivoo jotain äidin tekemää. Ihan paras lahja sinulle ❤️.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rakastan tulppaneita ja tuota poikaanikin :)

   Poista
 7. Ennen en voinut sietää keltaista enkä pinkkiä. Sitten aloin vaan siedättämään itseäni niillä ja tein pari tilkkupeittoakin niillä väreillä. Nykyään pidän keltaisesta tosi paljon, semmoisesta hieman taitetusta. Nytin on päällä keltaharmaa raidallinen marimekon villatunika, ihan suosikkivaate.

  VastaaPoista
 8. Upea keltainen, näyttävät niin raikkaalta. On se ihana, kun ollaan jälleen menossa kohti kevättä.

  VastaaPoista
 9. Keltaista voimaa, valovoimaa...tulkoon kevät <3

  VastaaPoista
 10. Ihanat keltaiset tulppaanit! Tulppaanit on kyllä ihania missä väreissä vaan.😀
  Minun suosikkiväri on vaaleanpunainen.
  Hyvää uutta viikkoa!⭐️❤️

  VastaaPoista
 11. Oih, tulppaaneja! :) Keltainen on yksi lempiväreistäni ympäri vuoden.

  VastaaPoista