sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Viikon puuhat koosteena

Kulunut viikko on vietetty varsinaista hiljaiseloa täällä blogimaailmassa. Paljon kaikenlaista kivaa on silti viikkoon mahtunut, joten koneella notkuminen on luonnollisesti jäänyt vähemmälle.



Itsenäisyyspäivän viettoon lähdettiin Vaasaan. Meitä olikin siellä koolla melko iso poppoo ja muutaman päivän vierailuun mahtui monta mukavaa yhdessäolon hetkeä.





Lauantai iltana  hiljennyin ihanaan joulutunnelmaan Samuli Edelmanin konsertissa. Hämärä kaunis puukirkko ja tunnelamllinen musiikkia, siinä istuessa sain kiireentunnun katoamaan. Parvella istuessani hiukan ihmettelin sitä, kuinka paljon ihmiset räpläävät kännyköitään konsertina aikana.



Viikolla on valmistunut muutama pieni ompelutyökin. Koska vietämme osan joulunajasta kesäkodillamme maalla, tarvittiin sinnekin muutamia jouluisia juttuja. Ensimmäisenä valmistuivat nämä uudet patalaput. Kaikki tarpeet näihin kuusipatalappuihin löytyivät kaappien kätköistä. Patalappujen taustapuoli on tummanvihreää kangasta.






Kaappien kätköistä löytyi myös tämä 2. adventtikynttilänjalka. Olen askarrellut tämän tarhaikäisenä päiväkodissa.  Tämä on ollut äidilläni tallessa ja nyt sen sain matkaani kotipuolessa vieraillessa. Kaikkea sitä vanhemmat ovat säästäneetkin :)





Leppoisaa sateista sunnuntaita ja toista adventtia kaikille!

25 kommenttia:

  1. Hauskat patalaput ja käyvät varmasti mökkifiiliksessä muutenkin kuin jouluna. Kännykkäräpellyksestä olen samaa mieltä, ihmiset selaavat somea ihan kaikkialla. Kuitenkin on ihan suotavaa että kun mennään konserttiin, elokuvaan tai vaikka teatteriin, nautitaan ohjelmasta ja annetaan myös muiden nauttia, ilman kännyvaloja. Mukavaa adventtisunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuo patalaput kyllä saavat koristaa kesäkodin keittiötä myös kesällä.

      Poista
  2. Voi että miten taitava olet!.Tosi kauniisti viimeisteltyä jälkeä!

    VastaaPoista
  3. Kauniit patalaput!
    Voi miten hieno kynttilänjalka. Mukavaa, että se oli säästetty ja vielä ehjä.
    Hyvää adventti iltaa!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän huvitti kun äiti tuon vanhan askarteluni kaapista kaivoi. Nyt se saa koristaa joulun meidän kotia.

      Poista
  4. Aivan ihanat patalaput! Tunnelmallista iltaa! <3

    VastaaPoista
  5. Söpöt patalaput :)

    Minusta kännykkää ei saa räpälätä konsertissa, teatterissa tai leffassa. Pelkästään se kirkas näyttö häiritsee muita.

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihania ja tunnelmallisia kuvia♥ Niin paljon kivoja juttuja on viikkoosi mahtunut! Nuo patalaput on kyllä hienot! Mukavaa toista adventtia ja leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
  7. Ihanaa, että vanha kynttilänjalka on säästynyt - tulee varmasti mukava läikähdys lapsuudesta mieleen tuota katsellessa♥
    Jouluisten tunnelmien jatkoa sinulle<3

    VastaaPoista
  8. Onpa kivat patalaput!
    Mukava reissu varmasti.
    Ihanaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  9. Kauniit, raikkaat patalaput! Liikuttava tuo sinun kynttilänjalka! Ei ihme, että vanhemmat ovat sen säästäneet.

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat patalaput ,minä olen joskus tehnyt niitä ,mutta en mitään tällaista. Hyvin yksinkertaista vaan. Ihanaa että vanhempasi on säästänyt tämän kynttilänjalan vuosien ajan. Se todistaa jotain heidän rakkaudesta. Minä itse teen postauksen noin kerran viikossa. Minulla on puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

    VastaaPoista
  11. Huippukauniit patalaput ja niin somat kynttilänjalat. Oman lapsen tekemä ♥ on vanhemmille se kaikkein arvokkain ja rakkain juttu.♥ Rakas ja ihana viikko sinulla näyttää olleen. Leppoisaa alkavaa ♥

    VastaaPoista
  12. Paljon kivaa on mahtunut viikkoosi! Kauniit patalaput ja ihana tuo kynttilänjalka! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Kaksi kaunista kynttilää hiljaa lepattaa. Tykkään erityisesti tuosta hieman rustiikkisesta metallialustasta, jolla kynttiläsi loistavat.

    VastaaPoista
  14. Kauniita kuvia ihana katsella. Mekin olimme Sundomissa itsenäisyyspäivänä.
    Pikku sankari täytti 6 v.

    VastaaPoista