Täytettyihin leipiin tarvitset:
Maalaischiapattaa
salamimakkaraa
Dijon sinappia
Gouda juustoraastetta
voita tai margariinia
Tomaattia
Leikkaa maalaisleivästä ohuita viipaleita. Voitele viipaleet voilla tai margariinilla. Lisää päälle ohuelti sinappia. Levitä leiville sitten viipaleet salamia ja tomaattia. Lisää lopuksi toiselle leivälle reilusti juustoraastetta. Yhdistä kaksi leipäviipaletta täytteet vastakkain päällekäin ja laita vohveliraudalle. Paina kuumaa vohvelirautaa kevyesti kiinni, että leivät litistyvät ja kuumenevat. Nauti raikkaan salaatin kera!
Leipiinhän voi laittaa sisälle myös muita täytteitä. Meillä vohvelirauta taitaa jäädä kaapin etuosaan, helpommin saataville. Hyviä ja helppotekoisia nämä olivat, varmasti tehdään toistenkin.
Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!
Oih, näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta! :) Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaHyviä juu olivat!
PoistaKyllä maistuisi!😋
VastaaPoistaLeivät näyttää niin herkullisilta!
Ihanaa viikonloppua!❤️
Helppotekoisia ja hyviä. Ihanaa kun edessä muutama vapaapäivä!
PoistaVarmasti hyviä! Itse olen tehnyt paahtoleivästä kolmioita, jotka vastakkain paistettuna toimivat myös!
VastaaPoistaVohveliraudalle käyttöä!
Ihanaa adventtia!
Juu toimii varmasti myös paahtoleivällä.
PoistaAi, näyttää kyllä hyviltä! Meilläkin on vohvelirauta, mutta luvattoman vähällä käytöllä. Tämä oliskin kiva vaikka jonain brunssiaamuna, kun lapsetkin on kotona! Kiitos vinkistä taas.
VastaaPoistaJa kivaa joulukuun alkua <3
Näyttääpä ihanalta. Upea idea. Tätä on kyllä palkko kokeilla.
VastaaPoista