perjantai 26. lokakuuta 2018

Syksyn sävyjä - haaste

Sain kivan haasteen Mamma laittaa valkoista-blogista ja tähän haasteeseen tartun näin perjantain kunniaksi! Haasteen on laittanut alulle Tiiu, Puutarhahetki, suurten unelmien puutarhablogista. Haasteessa kerrotaan itselle rakkaista syksyn sävyistä.
Syksy on vahvojen värien aikaa. Rakastan keltaista ja oranssia ja onneksi luonto tarjoaa upeaa väriloistoa alkusyksystä ruskan muodossa. Pidän myös loppusyksyn ruskean eri sävyistä! En tiedä johtuuko siitä, että olen Marraskuun lapsi, mutta minua ei pimeys ja musta maa ahdista. Onko ihanampaa, kuin käpertyä "kotilkoloon" syyspimeänä iltana :)
Haaste tuntuu kiertäneen jo lähes kaikissa blogeissa, joten en haasta nyt ketään. Jos et kuitenkaan ole tätä saanut niin vastaa ihmeessä! Ohjeet löytyvät täältä Tiiun blogista.

Mukavaa syyshämärää iltaa ihan jokaiselle!
14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia<3 Huurteiset lehdet ja suppilovahverot ihastuttivat yli muiden otosten♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Ihanat syksyn sävyt. Iloa perjantai-iltaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita sävyjä sinullakin! Tuntuu,että tämän syksyn värit on todella voimakkaita!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on voimakkaiden värien aikaa ja sitten tulee talvi kera valkoisen.

   Poista
 4. Kauniita syksyn värejä.

  VastaaPoista
 5. Ihania syyskuvia! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Upeat kuvat!! Minulla on vahva usko siihen, että marraskuussa syntyneet tykkäävät marraskuusta eivätkä ole yhtään moksiskaan pimeydestä toisin kuin kesällä syntyneet (kuten minä). Siskoni ja yksi läheinen työkaverini ovat molemmat syntyneet marraskuussa ja työkaveri on aina pimeässä huoneessaan ilman valoja, kun häntä häiritsee valoisina vuodenaikoina valon määrä. Saamme erilaisuudestamme aina hyviä leikkimielisiä väittelyitä ja päivittelyitä aikaan ;). Nyt elämme juuri hänen suosikkiaikaansa, mutta minä nappaan mielelläni työhuoneeseeni kirkasvalolampun, joita meillä saa toimistolla lainata aina muutamaksi tunniksi kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskon tähän myös! En voisi kuvitellakaan istuvani kirkasvalolampun alla :) Ihana turvallinen hämäränhyssy on minulle ok! Leppoisaa sunnuntaita sinulle! Ulkona ihana auringonpaiste, ainakin vielä hetken!

   Poista
 7. Tosi kauniit ja kekseliäät kuvat! Ihana, että lähdit haasteeseen mukaan! Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Siinähän on kaikki parhaat syksyn värit :)

  VastaaPoista