Täytteeseen tarvitset:
1 dl Kvinoaa
1 pkt maustamattomia mifusuikaleita
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 paprikaa
1 rkl ruokaöljyä
1/2 dl teriyakikastiketta
1/2 dl yrttejä hienonnettuna (timjamia. persiljaa, basilikaa)
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
(lisäksi silppusin mukaan yhden miedon chilin)
Kvinoa keitetään paketin ohjeen mukaan. Mifusuikaleet pilkotaan ja paistetaan pannulla sipluttujen sipulien ja paprikan kanssa. Kun sipulit ovat kuullottuneet lisätään mausteliemi sekä silputut yrtit ja lopuksi valutettu kypsä kvinoa.
Lisää täytettä uunissa lämmitettyjen pitaleipien sisää, rapean salaatin ja maustetun ranskankerman lisäksi.
( Lehden ohjeessa täyte lisättiin tyhjäksi koverrettujen Häränsydäntomaattien siälle ja tomaatit kypsennettiin lopuksi uunissa.)
Syksyn ruska on ollut todella kaunis ja kun alkuviikosta olin Vaasassa sain vielä ihailla upeaa luontoa. Nyt täällä etelässä puiden väriloisto alkaa olla muisto vain. Onneksi olen tallentanut useita valokuvia näistä upeanvärisistä puista.
Ihanaa viikonloppua kaikille!
Ihanat ruskan sävyttämät puut!
VastaaPoistaNyt alkavat jo puut olla paljaina, oikein ryöpsähtää kasa lehtiä puiden juurille paksuksi matoksi.
Herkullisen näköistä pitaleipää :)
Ihmetys oli suuri kun Vaasasta palasin. Miltei kaikki lehdet olivat tippuneet puista muutamassa päivässä. Nyt haravoitavaa riittää :)
PoistaIhana ruska on tosiaan ollut. Vielä hetken siitä pääsee nauttimaan :)
VastaaPoistaHuomiseksi luvattiin kovia tuulia, taitaa loputkin lehdet irrota puista.
Poista