keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Niin ilossa kuin surussakin

Pitkästä aikaa tein muutaman kortin. Tarvetta tuli korteille niin iloisiin onnitteluihin, kuin suureen suruun lohdutukseksi.Surukortteja on todella vaikea tehdä, onneksi niille ei ole kovinkaan usein käyttöä. Tämä pelkistetty kortti toivottavasti tuo lohdutusta läheisensä juuri menettäneelle ystävälleni.
Sitten iloisempiin tunnelmiin! Viikonloppuna pääsemme juhlimaan erään ystäväni syntymäpäiviä ja Ruusukortti menee hänelle, kera kuplajuoman!


Olipa kortinteko hauskaa taas pitkän tauon jälkeen! Kaikenlaisten käsitöiden teko varmasti lisääntyy  syksyn edetessä. Käsitöistä kun olen pitänyt nyt tovin taukoa ja nauttinut upeista ulkoilusäistä. Sisällä askarteluhuoneessa ehtii  kyllä istuskellla sitten syyspimeillä ja sadesäillä!
Loppuun laitan muutaman kuvan vielä eilisaamulta. Hallayö oli kuorruttanut puutarhan viimeiset kukkijat upealla kuurakerroksella. Mielestäni näissä kukissa on jotain tavattoman herkkää.

Nyt täällä ei ole  kuurasta tietoakaan, vaan vettä vihmoo ja tuuleekin. Syksy, se on siis edennyt rytinällä! Mukavaa viikonjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! Mukavaa puuhaa juuri näille keleille!

  VastaaPoista
 2. Korttiaskartelu on mukavaa syyspuuhaa. Kukat ovat todella kauniita ja herkkyys on juuri oikea sana kuvaamaan niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti nuo askartelujutut taas alkavat kiinnostaa.

   Poista
 3. Kauniit kortit! Minun pitäisi jatkaa joulukorttien tekoa, jotta saisin ne valmiiksi.

  Ihanan näköisiä nuo kuuran peittämät kukat. Meillä meri lämmittää vielä sen verran, että kuurataidetta saa vielä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta taitaa Joulukorttien teko jäädä tänä vuonna väliin!

   Poista
 4. Taitaa meilläkin olla kuuraisia kukkia lauantaiaamuna, pakkasen puolelle pitäisi mennä. Ensi yönä sataa vettä, mutta tosi kylmää silloinkin. Hyvin nopeasti lämpimät muuttuivat syksyisen viileiksi ja tuulisiksi. Kuutamo on nyt ollut ihana.

  VastaaPoista