torstai 13. syyskuuta 2018

Matkakuulumisia Lontoosta 2

Suosikkikohteeni Lontoonreissuilla on ehdottomasti Porttobellon markkinat Notting Hillissä. Sinne suunnistimme lauantaiaamusta.

Kun on liikkeellä heti markkinoiden avauduttua, ehtii hetken kulkea melko väljillä kaduilla. Täällä kuitenkin kannattaa varutua tungokseen, sillä markkinat ovat todella suosittu tapahtuma.
Portobellossa myytävää löytyy laidasta laitaan! Ihanissa pienissä antiikkipuodeissa on myös kiva poiketa. Täällä turistikrääsää on myynnissä vähemmän, mutta kyllä sitäkin löytyy.
 Pieni leipomo tarjosi mukavat puitteet lepuuttaa jalkoja ja aamukahvit kanelikeirrepullien kera maistuivat taivaallisilta!

Porttobellossa esiintyy myös monia taitavia katusoittajia, joiden esityksiä jää mielellään kuuntelemaan pidemmäksikin aikaa.Kiertämisen arvoinen paikka, jos Lontoossa lomailet! Varmasti myös jo monelle tuttu.

6 kommenttia:

 1. Ihanat iloiset lomakuvat. Varmasti upea matka.

  VastaaPoista
 2. Varmasti riitti nähtävää ja koettavaa!
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta koetusta ja nähdystä pää ollut pyörryksissä :)

   Poista
 3. Olen suuri leivän ystävä. Olisi ihanaa maistaa paikallista ciabattaa. Mielenkiintoisia tavaroita ja kaikkea kivaa katseltavaa. Tuolla menisi aikaa vaikka kuinka kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä markkinoilla saa todella ajan kulumaan. Ainut huono puoli on väentungos! Paikallisessa leipomossa vierailu oli kiva kokemus :)

   Poista