Viikolla keittelin ison kattilallisen omenahilloa. Hillon teen ihan hillosokeripussin ohjeen mukaan ja soseuttamisessa käytän tätä härpäkettä, jonka olen saanut aikoinaan äidiltäni. Kai tällä kätevällä laitteella on nimikin, minä sitä en tiedä :)
Tänään posti kiikutti Ellikseltä tilaamani tarraetiketit ja kylläpä hillopurkit kaunistuivatkin kun saivat kansiinsa kauniit tarrat. Tarroja saa tilattua Ellikseltä sähköpostista Tingelstiina@hotmail.com
Ellis on taiteillut supersuloisia etikettejä monenlaisiin hilloihin. Toiveissa on saada reilusti puolukoita, että pääsen niistäkin keittämään hilloa. Mikä sen parempi joululahja, kuin itsetehty hillo kauniiseen purkkiin säilöttynä.
Syksy tekee tuloaan, vaikka tänään saatiinkin vielä nauttia kovin kesäisestä säästä. Huomenna vietetään monella mökillä huvilakauden päättäjäisiä. Kai sitä kotiakin pitää pikkuhiljaa alkaa sisustamaan syksyisemmäksi, joten lähitulevaisuudessa blogissa näkyy myös sisustusjuttuja. Leppoisaa viikonloppua sinulle!
Oletpa ahkeroinut!
VastaaPoistaIhana lahja tuollainen hillopurkki!
Syksyn satoa on kiva purkittaa talven varalle ja ystäville.
PoistaKylläpä ovatkin kauniita purkkeja. Minulta löytyy myös tuo mylly, virallista nimeä en tiedä!
VastaaPoistaSuperhyvä on tuo vempele omppuhillon teossa.
PoistaKivoja etikettejä, kiitti vinkistä! :) Ja miun äidillä on kanssa tuommoinen ja vielä samanvärinenkin härpäke, joululaatikoiden valmistuksessa apuna. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaNää taitaakin olla aika yleisiä härpäkkeitä :)
PoistaSosemyllyksi sitä kai yleensä kutsutaan. Itse teen tuolla härpäkkeellä myös kurkku- ja kurpitsarelishit, sillä isoreikäisellä terälevyllä, hyvin toimii.
VastaaPoistaKiitos vinkistä!
PoistaSamat hillonkeittopuuhat täälläkin ja ensi viikolla lisää. Keitin myös luumuhilloa naapurin luumuista.
VastaaPoistaOmatekoiset hillot maistuu niin hyviltä!
PoistaKauniita etikettejä Ellis on taiteillut!
VastaaPoistaSosemyllyä on tullut veivattua aikoinaan illat pitkät, kun äiti valmisti omenasosetta ja kurkku-sipulisäilykettä. Säilyke oli niin hyvää, että kaipaan sen makua vieläkin. Tehty varmaan tällaisella liemellä, jonka täältä löytyi https://tupuv.blogspot.com/2014/09/kurkku-sipulirelish.html
Mukavaa lauantaita!
Kiitos reseptivinkistä! Sosemylly on täällä syksyisin ahkerassa käytössä.
PoistaSuloiset etiketit!
VastaaPoistaHyvää viikonloppua sinulle♥
Kiitos!
PoistaNaminami! Hyvää viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos!
PoistaMOULINEX ON TUO SOSEMYLLY YKS NÄKYY PAKKAUKSEN KANS KUVAHAULLA.
VastaaPoistaKiitos tiedosta!
PoistaMahtava taivaanranta. Hienosti oot laittanut sosepurkkeihin tarrat.
VastaaPoistaMeilläkin on tullut tosi paljon omenia.