lauantai 14. huhtikuuta 2018

Ihana päivä Helsingissä

Viikolla sain sähköpostiini muistutuksen, että museokortti menee vanhaksi ja kaipaa pikaista uusimista. No, siltä istumalta päätin, että lauantaina hurautetaan Helsinkiin korttia uusimaan. Samalla tuli katsastettua Kiasman uusin Näyttely. Kansanviisautta Grayson Perry näyttely Kiasmassa 13.4-2.9. 2018. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa näyttelyyn!
Olipahan vaikuttavia teoksia. Valtavat värikkäät kankaaksi kudotut teokset olivat täynnä pieniä yksityiskohtia. Myös keramiikkatyöt olivat upeita.


 
Samalla tuli kierrettyä Kiasman muutkin näyttelyt. Vaikuttava oli tämä Karel Koplimentsin oluttölkeistä tekemä lautta, jolla hän purjehti Suomesta Tallinnaan.Hauskoja olivat myös nämä Erkka Nissisen ja Nathaniel Mellorsin puhuvat päät.


Museokierroksen päätteeksi käveltiin kauppatorille  ihmettelemään lähes sulaa merta ja nauttimaan kahvit lisukkeineen.  Ihana aurinkoinen päivä, tuntui jo melkein kesälle!Ja tulihan sieltä reissulta jotain myös kotiin ostettua. Taito Shopista ostin Anna Schroderuksen tekemän ihanan keltaisen lasipallon ja Kuusesta Käpysen kesäisiä t-paita trikoita.

Josko huomenna innostuisin taas pienen tauon jälkeen ompeluhommista! Mukavaa iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Oluttölkeillä Suomeen, onpa merkillistä. Tuossa olisi taidenäyttely minun makuuni, iloa ja värejä. Kivoja tuliaisia, ei muuta kuin ompelukone surraamaan. Täällä heiluu virkkuukoukku 😀 puutarhamessupäivän jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykytaide on hauskaa, joskin joskus esillä on myös sellaista mitä en itse taiteeksi miellä. Mielenkiintoinen näyttely!

   Poista
 2. Jatkuispa nämä aurinkoiset päivät ja malttais joku päivä töitten jälkeen lähteä ajoissa ja poiketa museossa ja toisessakin. Niin ihanan värikästä taidetta näkyy olevan. Ja noita päitä ei pysty naama kurtussa kattomaan :)

  Mukavia sunnuntaihetkiä huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuvat päät olivat kyllä hauskat. Niitä ihmetellessä meni hetki jos toinenkin :)

   Poista
 3. Täytyypä käydä kurkkaan tuo näyttely, vaikuttaa hauskalta :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti mielenkiintoinen näyttely! Mukava reissu kaikenkaikkiaan teillä!
  Kivaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tällaiset pienet irtiotot arjesta ja mikä parasta pääsee kotiin omaan sänkyyn nukkumaan päivän päätteeksi!

   Poista
 5. En ole käynyt pitkään aikaan Kiasmassa, kunpa ehtisin poikkeamaan siellä, ennenkuin minun museokorttini menee umpeen.

  Ananastrikoo on aivan huikea :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista