torstai 22. maaliskuuta 2018

Nurinaa ja murinaa!

Tapanani ei ole ilmoista marista, eikä varsinkaan täällä blogissa! Nyt kuitenkin tuntuu, että talvi saisi siirtyä kevään tieltä. Viikon reissu lämpöön ja kesäkeleihin sai aikaan kaipauksen kevyempään vaatetukseen ja lenkkareihin. Pakkasta kuitenkin piisaa ja lunta, pakko on vetää villasukkaa jalkaan ja toppatakkia päälle.Viime vuonna 28.3 bongasin ensimmäisen leskenlehden. Eipä taideta tänä vuonna samaan päästä. No, pieniä murheita ja ettei ihan menisi  pelkäksi nurinaksi, niin ihanaa että huomenna koittaa taas perjantai, viikon paras päivä!


Mitenkä te muut, vieläkö jaksatte iloita talvikeleistä? Mukavaa illanjatkoa ihan jokaiselle :)

24 kommenttia:

 1. Kyllä se vähän nurisuttaa, kun lunta satoi tänäänkin taas lisää. :D Mutta on keli sentään kääntynyt jo plussan puolelle. Kyllä se kevät tulee, ihan varmasti. Merkkejä on jo ilmassa!

  VastaaPoista
 2. Jos sitten jo toukokuussa saatais hellepäiviä tämän kylmän maaliskuun lohdutukseksi!

  Mie ainakin odotan pääsiäiseksi kunnon hankikantoa. Olis niin ihana päästä koiran kanssa kirmaamaan (no en mie tällä polvella vielä Ü) pitkin peltoja ja käydä katselemassa löytyykö koivikosta oksaista puuta keittiön nurkkaan. Sit sais kiitos jäät ja lumet häippästä vauhdilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie vähän kattelen noita tienvarsia jo sillä silmällä, että kohta sieltä ensimmäiset leskenlehdet pilkistää :D

   Poista
  2. Onhan kunnon talvessa toki paljon ilon aiheita ja hankikantokelit ovat mukavia! Kevättä ja kesää jo kuitenkin kovasti kaipailen :)

   Poista
 3. Ollaan vaan ilosia ja kiitollisia siitä, että on TALVI. Se on itseisarvo, että kesä tulee ja lehdet puihin blaa blaa blaa, mutta se että on ollut täydellinen, ihana talvi, se on harvinaisuus ja niin iso asia. Kesä tulee ajallaan, kuten aina, mutta onko ens talvena talvi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua olla kiittämätön ja kunnon talvi on ollut kiva juttu. Kesäihmisenä kaipaus lämpimiin keleihin alkaa jo olla kova ja mieli malttamaton. Mukavaa päivää sinulle Heidi!

   Poista
 4. Kuule kyllä ihan samoilla linjoilla täälläkin! Saisi oikeasti jo kevät alkaa näkymään...
  Onneksi viikonloppu koittaa! Nautitaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että löytyy "kanssasisaria" :)

   Poista
 5. Olisi kyllä ollut niin mukava jo alkaa kunnostaa parvekkeita kesäkuntoon mutta vielä pitää malttaa odottaa. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saatiin päivällä jo nauttia hieman lämmöstä ja auringosta, ihanaa!

   Poista
 6. Meikäläisellä on hiihtokausi käynnissä ja olen varsin tyytyväinen :) Voisin tämän kuun vielä viettää talvilajeissa ja sitten minäkin olisin valmis siirtymään kevääseen.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos omistaisin sukset, voisin minäkin suhtautua näihin lumikeleihin ehkä erilailla. Nyt lumi kyllästyttää, mutta kestettävä on!

   Poista
 7. Ihanat kuvat! Tykkään kyllä kovasti talvestakin, mutta kyllä se kevät saisi tosiaan jo kunnolla alkaa:) Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 8. Luulin, että olet jo tänä keväänä onnistunut leskenlehden ikuistamaan.:)

  VastaaPoista
 9. Täällä odotetaan kovin jo kevättä.
  Aurinkoista viikonloppua!☀️❤️

  VastaaPoista
 10. Nurinaa kuuluu täältäkin. Kylmää vaan tulossa lisää, missä se kevät luuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopuksi aion ostaa keltaisia kukkia ja nähdä kesäkeleistä päiväunia :)

   Poista
 11. Kauniita kuvia sinulle siellä. Kyllä täälläkin välillä aikamoinen papatus kuuluu.. kyllä lumi sais jo sulaa pois. Aurinkoista viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 12. Teillä on selvästi kevät edellä. Meillä ei näy kuin lunta. Onneksi on ilma lämmennyt, jopa räystäältä tippuu vesi.

  VastaaPoista
 13. Kovasti odotellaan kevättä jo täälläkin. Sen verran on toinen puoli pyörätiestä sulanut parin päivän sisällä että laitoin eilen lenkkarit kun koiran käytin iltalenkillä 👍😊. Kyllä se kevät tulee, hitaasti mutta varmasti!

  VastaaPoista