perjantai 30. maaliskuuta 2018

Muutama pääsiäisruokavinkki

Ihana pitkäperjantai on kääntymässä iltaan. Tänään saatiin tytär avopuolisonsa kanssa meille syömään. Mukava oli kattaa pöytä kauniiksi ja odotella ruokavieraita!



Jo perinteinen pääsiäisherkku meidän perheessä on parsa lisukkeineen. Pidän parsasta eniten keitettynä, lisänä hollandes-kastiketta, hunajamelonia ja parmankinkkua.




Viime pääsiäisenä kokeilin ensimmäisen kerran nyhtökaritsaa ja sitä meillä syötiin myös tänään. Nyt  nyhtökaritsa pääsi pitaleivän täytteeksi. Lihan lisäksi leipiin laitettiin salaattia, tomaattia, sipulia ja itse tehtyä tzatzikia. Kaikille nämä leivät tuntuivat maistuvan. Nyhtökaritsan ohje löytyy täältä!




Jälkkäriksi helpot ja hyväksi havaitut sitruunaposset. Ohje täältä!



Ja koska sitruunaisella teemalla mentiin, leivoin vielä kahvin kanssa sitruunamuffineja. Koristeeksi tomusokerikuorrutetta ja pääsiäisnameja. Muffinien ohje täältä!


 
 
Nyt toivottelenkin kaikille täällä piipahtaville oikein mukavaa pääsiäistä!


10 kommenttia:

  1. Nam, mitä herkkuja!
    Ihania pyhiä!

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihania herkkuja taas!
    Hyvää pääsiäistä sinne!🐣🐥☀️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaisia, keväisiä herkkuja on kiva kokata :)

      Poista
  3. Iloista pääsiäistä! :) Ihania herkkuja teillä.

    VastaaPoista
  4. Herkullisen näköiset ruuat :) Parsa on minun suuri suosikkini, viimeistään toukokuussa alkaa parsan ahmintakausi ;)

    VastaaPoista
  5. Kaunis keväinen kattaus! Ihan juuri selailin jälkiruokareseptejä ja tuo posse tuli vastaan. Jos olet sen todennut hyväksi, niin taidankin kokeilla sitä. Vaikuttaa helpolta ja nopealta.

    VastaaPoista
  6. Ihania ruokia ja kauniisti esillä! Nälkä tulee näitä kuvia katsoessa! Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. Oi mitä pääsiäisherkkuja ja niin kaunis kattaus! Ihanaa pääsiäistä♥

    VastaaPoista