Jo perinteinen pääsiäisherkku meidän perheessä on parsa lisukkeineen. Pidän parsasta eniten keitettynä, lisänä hollandes-kastiketta, hunajamelonia ja parmankinkkua.
Viime pääsiäisenä kokeilin ensimmäisen kerran nyhtökaritsaa ja sitä meillä syötiin myös tänään. Nyt nyhtökaritsa pääsi pitaleivän täytteeksi. Lihan lisäksi leipiin laitettiin salaattia, tomaattia, sipulia ja itse tehtyä tzatzikia. Kaikille nämä leivät tuntuivat maistuvan. Nyhtökaritsan ohje löytyy täältä!
Jälkkäriksi helpot ja hyväksi havaitut sitruunaposset. Ohje täältä!
Ja koska sitruunaisella teemalla mentiin, leivoin vielä kahvin kanssa sitruunamuffineja. Koristeeksi tomusokerikuorrutetta ja pääsiäisnameja. Muffinien ohje täältä!
Nyt toivottelenkin kaikille täällä piipahtaville oikein mukavaa pääsiäistä!
Nam, mitä herkkuja!
VastaaPoistaIhania pyhiä!
Voi kiitos!
PoistaOi mitä ihania herkkuja taas!
VastaaPoistaHyvää pääsiäistä sinne!🐣🐥☀️❤️
Keltaisia, keväisiä herkkuja on kiva kokata :)
PoistaKiitos Jaana!
VastaaPoistaIloista pääsiäistä! :) Ihania herkkuja teillä.
VastaaPoistaHerkullisen näköiset ruuat :) Parsa on minun suuri suosikkini, viimeistään toukokuussa alkaa parsan ahmintakausi ;)
VastaaPoistaKaunis keväinen kattaus! Ihan juuri selailin jälkiruokareseptejä ja tuo posse tuli vastaan. Jos olet sen todennut hyväksi, niin taidankin kokeilla sitä. Vaikuttaa helpolta ja nopealta.
VastaaPoistaIhania ruokia ja kauniisti esillä! Nälkä tulee näitä kuvia katsoessa! Hyvää pääsiäistä!
VastaaPoistaOi mitä pääsiäisherkkuja ja niin kaunis kattaus! Ihanaa pääsiäistä♥
VastaaPoista