sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Tänään sunnuntaina

Laskiaissunnuntaina on tietysti herkuteltu laskiaispullilla. Lähileipomomme oli tänään poikkeuksellisesti auki ja aamulenkillä kurvattiinkin kotiin leipomon kautta. Kylläpä tuore herkkupulla mantelitäytteellä maistuikin hyvälle kahvin kanssa. Pitäydyttiin näissä ostopullissa, että herkuttelu pysyisi kohtuuden rajoissa :)



Viikonloppuna ollaan kovasti pohdittu myös tämän seinän maalaamista. Mieli tekisi maalata seinä tumman harmaaksi. Uskallanko ja tuleeko lopputuloksesta mieleinen, se tässä mietityttää. Samalla seinälle voisi keksiä uusia juttuja ja ovaali peili voisi muuttaa kesäkotiin. Jokakeväinen sisustusinto alkaa siis pikkuhiljaa nostaa päätään.



Tänään sain valmiiksi myös pienen pieniä vaatteita keskosvauvoille. Nämä vaatteet menevät hyväntekeväisyyteen. Onneksi löysin kivan kohteen, jonne ommella pienistä jämätilkuista tarpeellista. Kokoa 40cm olevat vaatteet ovat kyllä niin pikkuruisia.



Sellaista siis tänne. Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on sujunut mukavissa merkeissä. Iloista viikonalkua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kivaa sunnuntai-iltaa sinnekin!
  Suloisia pikkuvaatteita olet väkertänyt!
  Kermapullia nautiskeltiin täälläkin!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Suloiset vauvanvaatteet, varmaan ilahduttavat <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä on suloisia pikku vaatteita.
  Aivan ihanat!😍❤️
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 4. On ne pieniä! Varmaan ihanaa pukea pienelle vaatteita, jotka eivät ole suuren suuria. Tällä viikolla tais alkaa uusi sarja viitosvauvoista. Sellaisia selviytymistarinoita, ettei ilman silmänurkan kostumista pääse katsoessa.
  Meillä taitaa ensi viikolla olla laskiaispullia tarjolla töissä. Hitsit, tähän aikaan ei pitäisi alkaa ajattelemaan herkkuja Ü
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kivalta kuulosti ja näytti! On nuo laskiaispullat vaan herkkua:) Olet kyllä älyttömän taitava kun noin suloisia vaatteita osaat tehdä❤ Ikionnellisia ovat varmasti niiden saajat! Leppoisaa alkanutta viikkoa sinne❤

  VastaaPoista
 6. Kävin viikonloppuna syömässä kermapullan uimahallin kahviossa, mutta uimaan en mennyt. Voi minua herkkusuuta 😀. Arvostan tosi paljon, että ompelet pienille ihania vaatteita.

  VastaaPoista