torstai 1. helmikuuta 2018

Helppo Kvinoasalaatti

Kivoa on minulle uusi  tuttavuus. Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan Suomessa viljeltyä luomu Kvinoaa ja tänään se jalostui ruokaisaksi salaatiksi.Olin jo aiemmin etsinyt netistä Kvinoareseptejä, mutta en ollut löytänyt mieluista. Siispä itse kehittelemään mieluista comboa.

Tähän salaattiin tuli:
3 dl Kvinoaa paahdettuna pakkauksen ohjeen mukaan
1 Avokado
1 rapea salaatti
1 sitruunan mehu
1  kasvislisäke Lehtikaalilla (pakaste)
1 dl Granaattiomenan siemeniä (pakaste)
suolaa
mustapippuria
yrttimaustetta
OliiviöljyäSalaatin teko kannattaa aloittaa Kvinoasta ja toimia pakkauksen ohjeen mukaan. Salaatti silputaan kulhoon. Avokado lohkotaan ja lisätään salaatin joukkoon. Pakaste vihannekset kypsennetään mikrossa ja sekoitetaan mukaan samoin sulaneet Granaattiomenan siemenet. Lopuksi lisätään paahdetut Kvinoat ja yhden sitruunan mehu. Sekoitetaan kunnolla.

Maistuu joko yksistään salaattina tai sitten vaikka broilerifileiden lisukkeena. Meillä tästä ruokaisasta salaatista pidettiin. Mukaan voi lisäillä oman makunsa mukaan raaka-aineita. Feta sopisi mukaan varmasti loistavasti. Onko Kvinoa sinulle tuttu?Täällä etelässä ollaan saatu tänään aimo annos lisää lunta ja sitä sataa edelleen. Mukavaa hyötyliikuntaa koulutuspäivän jälkeen olikin lumitöiden teko.  Mukavaa iltaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ruokaisalta salaatilta. Saattaisi jopa löytyä siihen kaapista ainekset huomisen kalan seuraksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Minä en tuollaista Kvinoa olekkaan koskaan maistanut:) Kiitos vinkistä♥ Täälläkin on päivän pyryttänyt ja lunta on taas vaikka kuinka paljon! Ihanaa alkanutta helmikuuta♥

  VastaaPoista
 3. Kvinoa en ole koskaan maistanut.
  Herkullisen näköinen salaatti!

  VastaaPoista