lauantai 6. tammikuuta 2018

Kun siivousinto nostaa päätään

Yhtä varmasti kuin tammikuussa ruokavalio kevenee, myös kodin nurkkien siivousinto herää henkiin! Tälle päivälle piti tulla auringonpaistetta, vaan eipä tullut. Harmaa päivä olikin omiaan askarteluhuoneeni raivaukselle. Osittain siivousintoa herätti myös Pomada-blogin Saijan ihana ja niin siisti ompeluhuone. Pääset kurkkaamaan Saijan upeaan työtilaan tästä!Vuosi sitten tein isohkon raivausoperaation tässä huoneessa. Miten kummassa sitä rompetta olikin taas vuodessa kertynyt nurkkiin niin paljon? Koska harrastan sekä ompelua, että paperiaskartelua kaikenlaista sälääkin on melkoisesti.
Nyt kuitenkin huone on taas hetken siisti. Täytyy myös miettiä hyvin tarkasti, ennekuin mitään uutta tarviketta ostaa. Omista varastoista kun tuntuu löytyvän tarpeet useampaankin projektiin :)
Siivouksen lomassa ollaan ehditty tänään myös lenkkeillä metsässä. Siellä on kyllä aina niin ihanaa, eipä haittaa edes lumettomuus ja harmaus.


Siivottuun kotiin ostettiin eilen myös vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu. Näin se loppiainen on täällä sujunut. Mukavaa iltaa kaikille!


13 kommenttia:

 1. Täälläkin on uusi vuosi herättänyt siivousinnostuksen.
  Mie aloitin siivoamalla oman vaatekaappini oikein kovan käden kautta.
  Kierrätykseen lähti kaksi kukkurallista ikeankassillista vaatetta.
  Jäljelle jäi vain ne vaatteet joita mie oikeasti käytän :)
  Mukavaa loppiaista ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nyt kerran alkuun pääsin tässä siivousurakassa jatkan myös tuonne vaatekaapin puolelle. Hyvä se on välillä karsia tavaraa ja laittaa vanhaa kiertoon.

   Poista
 2. Oi, niin samoissa puuhissa täällä - siivousinto tosiaan nostaa päätään, kun saa joulun siivottua, tulee mieleen jatkaa.. Ja jotenkin tuntuu, että olisi valmis kevääseen, uuteen kauteen, kun siivoaa ja raikastaa nurkkia.
  Napsin (hämäriä) kuvia juuri ompeluhuoneesta, joka on ihan toivottoman näköinen. Ehkä saan miehen huijattua huomenna siirtämään vähän huonekaluja, niin huoneeseen saisi uuden ilmeen lisäksi vähän lisää tilaa myös.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne, Anni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei tässä minun huoneessa voi paljon kalusteiden paikkaa muuttaa. No, siistiä nyt ainakin on ja ehkä hetken vähemmän tavaraa :) Tsemppiä sinne siivoushommiin!

   Poista
 3. Ihan vaan viikkosiivouksen eilen tein. Samalla vaihdoin lakanat. Ja kaupasta lähti tulppaanit kotiin täälläkin!
  Leppoisaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhtaisiin lakanoihin sain minäkin eilen pujahtaa, se on arjen luksusta!

   Poista
 4. Kunhan saan pari tilauskorttia tehtyä, niin sitten on käytävä askasrtelutarvikkeet läpi. Siitä tuleekin iso inventaariosiivous ja tietää taas mitä omistaa :) Yhden kapistuksen valmistuminen makuuhuoneeseen on hyvä kiintopiste urakalle.
  Loppiaisen viime hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kummasti minäkin löysin varastoista sellaisia artikkeleita, joita en muistanut omistavanikaan!

   Poista
 5. Kivalta näyttää sinun askarteluhuone.😊
  Ihanat tulppaanit!
  Hyvää loppiais iltaa!💖

  VastaaPoista
 6. Tuo rantakuva penkkeineen on pysähdyttävä - upea otos<3
  Järjestely ja tavaroiden blokkaus on täälläkin in:D

  VastaaPoista
 7. Ihana askarteluhuone. Minä sain monen vuoden jälkeen sentään askartelukaapin, mutta kyllä haaveena on huone. Toki saisi olla aikaakin puuhasteluun 😉

  VastaaPoista
 8. Kiva kun sait inspiksen! Huoneesi näyttää tosi kivalta ja viihtyisältä. Siellä on paljon sieviä pikku juttuja kuten lankateline, pikku matkalaukut ja kerrostarjotin. Minun huoneeni on taas alkanut sekoittua kun on pari projektia meneillään.

  VastaaPoista
 9. Ihana huone sinullakin! Minusta on kivaa ja työt luistavat mukavasti, jos on mistä ottaa!

  VastaaPoista