sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Ihana viikonloppu

Onpa ollut aivan mahtava viikonloppu! Mitään sen kummempaa ohjelmaa ei tälle viikonlopulle oltu suunniteltu, silti vapaapäiviin mahtuu monta onnen hetkeä.



Vaikka ilmat ovatkin olleet melko harmaat sateineen, ollaan nautittu pitkistä kävelylenkeistä. Tänä aamuna piti pysähtyä oikein ihailemaan tätä kallioleikkaukseen syntynyttä jäätaideteosta.

 
 


Pitkästä aikaa olen valmistanut myös tuorepuuroa. Viime keväänä söin näitä paljonkin, nyt vaihteluksi aamupalaleipien sijaan maistuu puuro. Kiivit ovat nyt todella makeita ja sopivat hyvin tämän puuron kanssa, joka on valmistettu chian siemenistä, kaurahiutaleista, mantelimaidosta ja ripauksesta kookoshiutaleita.





Sokeriton tammikuuni koki tänään kolauksen, kun mieli teki  piimälettuja. No, näihin laitoin makeuttajaksi Steviaa ja hyvällä mielin nautin lettuset kermavaahdon ja mansikkahillon kera! Kylläpä maistuivatkin taivaallisen hyviltä ja onhan se tammikuukin miltei jo loppu :D



Kirpputoreilta en ole pitkään aikaan löytänyt mitään ja niissä kiertelykin on jäänyt vähemmälle. Tänään kuitenkin poikkesin lähikirpulla ja löysin tämän kaunokaisen. Pieni kastikekannu matkaa kesäkotiin keväällä. Siellä minulla on tämän sarjan astioita jo entuudestaan.




Yksi ilonaihe on tietysti myös tuo lisääntyvä valonmäärä! Valokuvaaminekin alkaa kiinnostaa taas eri tavalla, kun saa avuksi tuota ikkunoista tulevaa luonnonvaloa.





Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on sujunut mukavissa merkeissä! Iloa uuteen viikkoon kaikille.

12 kommenttia:

  1. Hienoa luonnon jäätaidetta! Nuo jaloleinikit ovat niin kauniita.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Hienoa luonnon jäätaidetta! Nuo jaloleinikit ovat niin kauniita.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla oli pikkupakkanen ja tiet melko liukkaitakin. Jää oli kyllä kauniisti kuvioinut tuon kallion. Jaloleinikit ovat kyllä mielestäni myös kauniita ja näiden kukkien kehittymistä taidan kuvata vielä jatkossakin.

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja todellakin tämä valonmäärän lisääntyminen on ihan huippua!

    Mukavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Vaikka kamerassa on kaikenlaisia säätömahdollisuuksia en osaa kuvata hämärässä.

      Poista
  4. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin! :) Kuulostaa oikein hyvin vietetyltä viikonlopulta. Ja on tosiaan ihanaa, kun valo pikku hiljaa lisääntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on varsin levännyt olo ja se kai vapaapäivien tarkoitus onkin.

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Hyvin houkutteleva tuo lettupino!

    VastaaPoista
  6. Selvästi huomaa että päivät ovat pidentyneet, ihanaa.
    Kaunis kirppislöytö, kannu.

    VastaaPoista
  7. Ihana että olette saaneet viettää mukavan viikonlopun♥ Kivoja on kyllä nuo vapaat viikonloput:) Upeaa on luonnon jäätaide! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  8. Mahtava viikonloppu ollut sinulla siellä❤ Kauniita kukkia, herkutteluhetkiä ja upeaa jäätaidetta. Leppoisaa tiistaita sinulle❤

    VastaaPoista