perjantai 26. tammikuuta 2018

Aina ei voi onnistua

Tänään piti kirjoitta teille herkullisesta reseptistä. Raaka-aineet ruokaan olivat varsin värikkäät.No, ruoka oli syötävää ja vatsat saatiin täyteen. Eipä kuitenkaan sellaista, että hurraata huutaisin :) Ei tule reseptiä talteen tänne blogiin. Eihän sitä aina voi kokkailuissaan onnistua ja uusia reseptejä on kiva kokeilla.Onneksi sentään ompelukset viikolla onnistuivat hiukan paremmin ja äidille lähti postin kautta Ainolan  Vyyhti-trikoosta tehty tunika.Lisäksi ompelin jämätilkuista ensimmäisen pikkubodyn ikinä  ja riitti tilkkuja vielä pieneen päärusettiinkin.
Vaatekuvat kuvailin jo viikolla, kun lunta oli vielä reilusti. Nyt tuossa pihamaalla onkin taas paljas, jäinen nurmikko.Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Joskus vaan käy noin! Hyvä kuitenkin, että saitte vatsat täyteen.
  Ihana pikku body rusettineen!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olisi harmittanut jos ruokaa ei olisi voinut syödä. Nyt maku vain ei ollut se mitä kuvittelin.

   Poista
 2. Ei haittaa, vaikka ei aina kokkailut olisi niitä huippuhyviä. Kaunis tunika äidille ja pikkuisen body on mitä suloisin pantoineen. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kunhan nälkä lähtee niin hyvä:) Voi miten ihania onkaan nuo sinun ompelukset, että sinä olet tosiaan näppärä!♥ Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 4. Minä tein tässä vähän aikaa sitten sosekeittoa, josta ei parane paljoa mainita. Miten lie sosekeitostakin voi tulla epäonnistunut? Ihania ompeluksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran laitoin sosekeittoon liloja porkkanoita, jotka värjäsivät koko keiton ruman ruskeaksi. Maku keitossa oli kuitenkin hyvä, ikävästä ulkonäöstä huolimatta.

   Poista
 5. Ihana ompelukset! Tuo äidillesi menevä tunikka on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äiti oli uuteen tunikaansa kyllä kovin tyytyväinen.

   Poista
 6. Ihastuttava body ja panta!
  Ja hieno tunika.
  Hyvää viikonlopun jatkoa!❤️

  VastaaPoista