keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Hyvää itsenäisyyspäivää

Olen suomalainen ja ylpeä siitä! Meillä on kaunis, puhdas luonto ja sinne tänä Suomi 100-päivänä myös aamutuimaan suuntasimme.

Ihana oli lenkkeillä metsässä ja välillä istahtaa juomaan lämmintä glögiä. Ympärillä vallitsi täydellinen hiljaisuus, mikä sen ihanampaa!Meillä tämä juhlapäivä on sujunut muutenkin leppoisissa merkeissä. Pöydälle nostettiin pojan koulussa vuosia sitten tekemä Suomenlippu. Terkkuja vaan pojalle sinne rapakon taa :)

Mies valmisti ruoaksi riistaherkkua, jonka seurana nautittiin myös lasi kuohuvaa. Nytpä tässä odotellaankin jo malttamattomana linnanjuhlia. Itsenäisyyspäivän vastaanotto ja pukuloiston seuraaminen televisiosta taitaa kuulua useammankin suomalaisen itsenäisyyspäivän illan ohjelmaan!

Mitenkäs teillä muilla on tämä juhlapäivä sujunut? Illanjatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinulle. Kauniita kuvia upeissa Suomen väreissä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää!🇫🇮

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää! :) Tunnelmallinen päivä ollut teillä.

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista itsenäisyyspäivää!
  Ihanaa, kun saatiin näin kaunis juhlapäivä. Yöllä koirakaverin kanssa piipahdettiin ulkona ja ei voinut kuin huokailla. Niin rauhallinen ja sinivalkoinen talviyö.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, sinivalko väreissä! Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivottelut, minä en tänä vuonna päässytkään linnanjuhlia näkemään kun olin työn touhussa..niitä on kyllä ollut kiva seurata aina kun se on ollut mahdollista:) Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 6. Ihania, sinivalkoisia kuvia <3
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Upeita ja tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
 8. Sinivalkoisia tunnelmia on ihana katsella näin itsenäisyyspäivän jälkeenkin♥

  VastaaPoista