keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Kangasostoksilla Kuusessa

Ihana ilouutinen oli kun huomasin että Helsinkiin rantautui Pop up-kangaskauppa Kuusi Collective.
Pakkohan siellä oli heti päästä vierailemaan. Perjantaille osui töissä aamuvuoro, sainkin hyvän syyn hypätä töiden jälkeen bussiin ja suunnata kohti Helsinkiä ja Torikorttelia.



Paljon tulee nykyisin osteltua kankaita kotimaisilta kangasfirmoilta, mutta eihän mikään voita sitä tunnetta kun ennen ostopäätöstä pääsee kunnolla hypistelemään ihania kankaita.





Kotiin lähdinkin melko painavan paperikassin kanssa. Samalla reissulla kun poikkesin myös keskustan Eurokankaassa.




Kotona kankaat pesukoneeseen ja viikonloppuna valmistui muutama trikootunika. Nämä kaikki eivät tosin tulee omaan käyttöön, vaan tein äidin ja sisko toiveista myös muutamia vaatteita heille. Äidin mustavalkoinen tunika on ommeltu PaaPiin luomutrikoosta. Toivottavasti paketti on ennättänyt tänään syntymäpäivää viettävälle äidilleni. Siskolle ja itselleni ompelin tunikat yhdistäen Käpysen luomujerseytä Talking Birds ja Eurokankaan yksiväristä trikoota. Vielä on Käpysen Mehujäätaikaa kangas ompelematta.




Taitaa tulla vielä muutama reissu kauppaan, ennen tammikuun puoltaväliä. Niin paljon kaikkea ihanaa siellä oli tarjolla.  Voi kunpa Kuusi jäisi pysyvästi Helsinkiin!


Onnittelut vielä tätäkin kautta äidille ja  mukavaa viikonjatkoa kaikille!


16 kommenttia:

  1. Voi ihanuus taas noita tunikoita ja kankaita! Äitisi saa olla ylpeä tyttärestään, niin ihana lahja tuo itse ommeltu lahja <3
    Tuo kietaisumallinen tunika on kyllä kiva, antaa mukavasti ilmettä, kun siihen yhdistää kahta eri kangasta.
    Kivaa loppuviikkoa sinne, minä siirryn vielä "pajan" puolelle pariksi tunniksi... sitten pitääkin jo alkaa pakkailla tavaroita kasaan pikkuhiljaa messuja varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellis Notebookista, joka saapui postin mukana tänään ja mukavia messuja. harmi kun ovat sen verran kaukana, etten taaskaan saa sinne Tampereelle lähdettyä. Olisi ollut niin kiva tavata!

      Poista
  2. Olen himoinnut tuota Käpysen Talking Birds -kangasta siitä asti kun se tuli myyntiin ♥♥♥ siinä on niin kaunis kuvio, mutta en ole vielä keksinyt mitä siitä tekisin, joten tilaamattakin se on jäänyt. Kauniisti olet sitä yhdistänyt yksiväriseen ja tunikan mallikin on kiva. Pitää uudelleen nyt miettiä itsellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käpysellä on kivoja ja laadukkaita kankaita. Itse tykkään yhdistellä kuviokankaisiin myös yksivärisiä kankaita. Onneksi löysin tuon vihreän trikoon, joka lähes samaa väriä, mitä Käpysen lintukankaassa.

      Poista
  3. Nyt pääsit kyllä kangasparatiisiin!😉
    Varmasti teit löytöjä.
    Ihania olet taas ommellut!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuota kauppaa voi ompelijan paratiisiksikin kutsua :)

      Poista
  4. Oih, mitä kankaita! Voisin varastoida noita, vaikka en enää ehdi ompelemaan mitäään ;)
    Hienoja tunikoitakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ostetut kankaat eivät onneksi pitkään ehdin varastossa lojua.

      Poista
  5. Niin paljon upeita kankaita ja nuo sinun luomukset on kyllä aivan upeita, että sinä osaat♥ Onnea teidän äidille ja mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  6. Voi sentään, jos osaisin ommella. Saat niin kauniita vaatteita itse tekemällä ja kankaat ovat suorastaan herkullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tällaisten yksinkertaisten tunikoiden teko vaikeaa ole. Kannattaa rohkeasti vain kokeilla!

      Poista
  7. Tuonne on ehdittävä käymään! Kauniita tunikoita, jälleen!

    VastaaPoista
  8. Tämä tumpelo ompelija haluaisi tietää mistä löydän tuollaisen perustunikan kaavan? ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman luottokaavani olen tehnyt vanhasta t-paidasta. Purin sen palasiin ja lisäsin vain lisää pituutta. Myös äidin tunika on tehty tällä samalla periaatteella. Toimii varmasti!

      Poista
  9. Kerrassaan ihania kankaita...tuo ananas, sen vieressä oleva ja tunikakangas. Herkkuja!!!

    VastaaPoista