sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Tervehtymisen merkit ilmassa

Vihdoin ja viimein voin sanoa, että sitkeääkin sitkeämpi flunssa alkaa olla selätetty. Enpä ole pitkään aikaan näin pitkään piinaavaa tautia sairastanut. No, toivotaan että tässä oli tämän syksyn sairastelut! Selviä tervehtymisen merkkejä alkoi olla ilmassa jo perjantaina. 
 


Viikonloppuun on mahtunut sopivassa suhteessa herkuttelua ja ulkona liikkumista. Kovin rajulla tahdilla en uskalla liikuntaa aloittaa, hiljaa hyvä tulee!  Ehkä jo huomenna pääsen esittelemään teille tuon keskeneräisen pienen tilkkutyöni. Nyt mukavaa viikonalkua kaikille!11 kommenttia:

 1. Kiva kuulla,että olet jo parantunut!
  Itse vielä yskin kurkku karheana!
  Kauniita kuvia ja ihania herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pikaista paranemista sinulle. Itselläni ei kurkkukipua ollut lainkaan vaan ihan järkyttävä tukkoisuus sekä nenässä että keuhkoissa.

   Poista
 2. Hyvä kun olosi jo parempi. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että tauti alkaa helpottamaan.
  Meillä podetaan myös flunssaa, olen jopa ollut töistä poissa. Minä alan olla kunnossa, mutta tänään sairastui kuopus ja keskimmäinen on nyt potenut jo 4 päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt tuntuu olevan jo paljon tätä räkätautia liikkeellä. Itselleni kun ei nouse kuume, niin ei sitä oikein osaa olla töistäkään pois. Toivotaan ettei teillä tauti viivy pitkään.

   Poista
 4. Kiva, että alkaa olo helpottamaan. Pidetään peukkuja, että saaat olla nyt pitkään terveenä. Ollut ilmeisen sitkeää tautia liikkeellä taas :( Kivoja kuvia viikonlopustasi :) Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin peukut ja varpaat pystyyn :)

   Poista
 5. Ihana että tuo sitkeä tauti on helpottanut♥ Välillä ovat kyllä niin tiukassa.. Kiva kun olet päässyt jo vähän ulkoilemaankin! Tuo tilkkutyö näyttää hauskalta ja ihanan syksyinen kuvio/väri..kiva nähdä se valmiina!:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota metsässä samoilua ehdin jo sairastellessa kovasti kaivata. Ihanaa että viikonlopulle sattui kauniita ilmoja ja pääsin sinne metsään.

   Poista
 6. Hienoa, että flunssa alkaa helpottumaan.
  Herkullisen näköiset pullat!😋
  Hyvää alkanutta viikkoa!💕

  VastaaPoista