tiistai 19. syyskuuta 2017

Syksyinen vaahteranlehtityyny

Ompelujuttuja on täällä viime kuukausina valmistunut verkalleen. Ompeluintoa rajoittaa se, että nykyisin mietin melko tarkkaan mitä kannatta tehdä. Uusia pikkupusseja tai tyynyjä tähän huusholliin ei yksinkertaisesti enää mahdu. Viikonloppuna selailin Instagramia ja Pinterestiä ja sieltä sain idean tähän syksyiseen tyynyyn, johon kaikki tarpeetkin löytyivät valmiina omista tilkkuvarastoista.Tähän vaahteranlehtityynyyn päätyi neljä tilkkublokkia syksyisissä. Mallit ommeltu hiukan varioiden netistä löytyneistä kuvista.
Tyynyn koko on 50x50 ja väreiltään juuri sopiva työpaikkani oransille sohvalle, jonne tyyny päätyikin jo heti maanantaina!Vielä saadaan hetki odotella kauneinta ruskaa ainakin täällä etelässä. Toivotaan kuulaita ja aurinkoisia syyspäivä. Mukavaa tiistaita!


15 kommenttia:

 1. Oi miten siitä tulikin ihana!! Niin kaunis ja syksyinen❤️ Mukavaa päivää sinne��

  VastaaPoista
 2. Kaunis tyyny, upeat värit <3

  VastaaPoista
 3. Hienot syksyiset värit, ihana!

  VastaaPoista
 4. Vau on upea tyynyt, ihana aihe. Sopii hyvin näin syksyyn. Oot sinä taitava !!

  VastaaPoista
 5. Ihana tyyny!
  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas syksyinen tyyny! Jonain päivänä ja,hän kokeilla samanlaista.
  Kiitos vinkistä ja mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tyyny! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos ihanista kommenteistanne!

  VastaaPoista
 9. Todella kauniin tilkkutyynyn olet ommellut.. väritkin hehkuvat syksyisen kauniina.

  VastaaPoista
 10. Minulla on vähän sama homma, että aika tarkkaan mietin, mitä kannattaa tehdä ettei kaapit täyty "turhasta" ja osittain senkin takia tulee tehtyä nykyään suht isotöisiä juttuja niin tekeminen kestää pidempään :). Välillä on silti kyllä kiva tehdä jotain pientäkin, mikä valmistuu nopsaan yhdessä illassa :). Vähän syksyisempiä tyynyjä kaipaisi kyllä meidän kotikin, tässä tyynyssä onkin kiva lehti-aihe. Täytyy laittaa loputtomalle tilkkukokeilujen listalle :D. Kivaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista