maanantai 4. syyskuuta 2017

Makuuhuoneen pikkuremppa

Niin oli nopea tämä makuuhuoneremppa, että pääsen jo nyt esittelemään teille uudistuneen huoneen. Malttamattomana maalasin seinän jo eilen ja koska maali oli supernopea kuivumaan ei hommaan mennyt muutamaa tuntia pitempään.Pitkään pähkäilin uskallanko valita päätyseinään vahvempaa väriä. Tytär lopulta valoi uskoa muutokseen ja totesi, että seinä olisi helppo maalata uudelleen, mikäli lopputulos ei miellytä. Olen kyllä lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen!Seinämaalin väri on Tikkurilan värikartalta ja nimeltään Nefriitti. En tiedä saako kuvista oikean vaikutelman, mutta mielestäni sävy on harmaaseen taittava vihreä. Tuntuu että seinä näyttää joka kuvassa eriväriseltä.


Sopii siis hyvin meidän harmaan päiväpeiton seuraksi myös!  Seinälle pitäisi löytyä kapea musta tauluhylly. Siihen voisi sitten tehdä muuttuvia taulukollaaseja, näin vältytään useilta poratuilta reiltä seinällä.Pieni muutos, mutta suuri vaikutus!  Tässä vielä kuvat lähtötilanteesta.Kivaa viikonalkua täällä piipahtaville :)

17 kommenttia:

 1. Seinästä tuli upea!

  Ihana nähdä valkoisten seinien sijaan väriä. Meillä ei maalaamaan pääse, kun ei ympäröiviä seiniä omista. Nuoruuden kodissani kaikki oli puuta lattiasta kattoon ja joissakin huoneissa oli leppälaudasta laitettu seinät. Kaipaan niitä vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainakin nyt syksyn edetessä väri tuntuu hyvältä. Miten sitä rakastuukin aina syyspimeillä väreihin?

   Poista
 2. Todella hyvä valinta! Hieno muutos makkarille!
  Ihanaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on onnistunut värivalinta - kaunista!

  Hyvää viikonjatkoa Anni <3

  VastaaPoista
 4. Onpa todella kaunis tuo väri - hyvä muutos! Syksy on ihanaa aikaa sisustaa... mulla odottaa lapsuuden vanha lipasto ja purkki kalkkimaalia, josko viikonloppuna :D
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä syksy on ehdottomasti sisustuksen kulta-aikaa! Mielessä pyörii vielä pari muutosta, mutta välillä on säästettävä rahaa niiden toteuttamiseen.

   Poista
 5. Upea! Tuo tilaan syvyyttä. Luulen, että minäkin päädyn maalaamiseen, kun en makkarin päätyseinään löydä mieleistä tapettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin puntaroin tapetin ja maalin välillä. Lopulta maali voitti osittain edullisuudenkin vuoksi. Nykyisin on kyllä kauniita tapetteja tarjolla, pahus vaan kun ovat aika hintavia.

   Poista
 6. Kaunis ja lämpöisen värinen seinä, sopii makkariin hyvin.

  VastaaPoista
 7. Kaunista!
  Hyvää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Oi miten kivalta näyttää😍 Väreillä ja maalilla saa aika helpostikkin muutosta aikaan:) Oikein kaunista viikonjatkoa sinne♥

  VastaaPoista
 9. Ihana väri! Kohtalaisen nopeasti yhden seinän maalaa ja sillä saa aikaan suuren muutoksen. Tyylikäs lopputulos!

  VastaaPoista
 10. No todellakin teki ison muutoksen värin vaihto - hyvä tuli tuosta sävystä näin kuvistakin katsottuna.
  Täälläkin makuuhuone huutaa jo muutosta, tapettia/värinvaihtoa...

  VastaaPoista
 11. Upeasti tuli kyllä syvyyttä tilaan. Jostain luin, että värit olisivat "palaamassa" sisustukseen, nimenomaan siis seinäpintoihin. Eihän värin tarvitse olla mikään räikeä, kun se luo jo ihan erilaisen tunnelman, tämä teidänkin toteutus jo ihan loistava esimerkki siitä :)

  VastaaPoista