torstai 6. heinäkuuta 2017

Sisustusjutut jatkuu

Maanantaisella kauppareissulla hankittiin kesäkodin keittiöön vitriinikaappi. Tästä ehdin jo vuoden verran haaveilla ja nyt melko sopiva osui kohdalle. Halusin vitriinikaapin  siksi, että kauniit kirpparilta löydetyt vanhat astiat pääsevät esille.Kaappi oli edullinen hankinta Jyskistä. Ainut miinus oli se, että kaapin takaseinä ja hyllyt olivat tummanruskeaa puuta. No, meillähän riittää tätä valkoista kalustemaalia aina vaan. Minä sitten maalaa suhautin nuo tummanruskeat osat valkoisiksi.

Eilen koottiin kaappi ja vaikka ohjeet olivat todella hyvät oli osiakin paljon. Puoli päivää meni mokoman kaapin kasauksessa.
Mutta,  olen kyllä tähän niin tyytyväinen. Vielä pitää kuljettaa kotoa loput sinivalkoiset ruusuastiat tänne. Näitähän meillä täällä pidetään ihan käyttöastioina, niin kuin kuvista voi aina välillä huomata.Tänään kahviteltiin kynttilöiden tuomassa tunnelmassa. Ulkona on niin kolea päivä, että kynttilät tuovat lisää lämpöä lepatuksellaan. Kivaa torstaita!

12 kommenttia:

 1. Ihana Vitriini!
  Kylmä sää jatkuu täälläkin. Välillä paistaa aurinko ja äsken tuli pikkuisen vettäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että huomenna taas lämpenee.

   Poista
 2. Heinäkuussa kynttilän lämmössä ! Onneksi huomiseksi luvattu jo lämpenevää. Teillä onkin aikamoinen muutos kierre menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä polttelee ympäri vuoden varsinkin sadepäivänä. Niillä saa niin ihanan tunnelman.

   Poista
 3. Kaunis vitriini! Itselläni on melkein samanlainen.
  Kynttilät sopii kyllä näihin keleihin oikein hyvin.
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 4. Itse koottavista huonekaluista sain tarpeekseni makkarin laatikostojen kasaamisen jälkeen. Toivottavasti ei koskaan enää. Mieluummin ostan huonekaluja käytettynä, valmiiksi kasattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan edistytty yhteistyössä tässä vuosien varrella ja aika rutiinilla jo menee kokoaminen. Tätähän voisi verrata tuhannen palan palapeliin :)

   Poista
 5. Vitriini on kuin luotu tuohon paikkaan :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis vitriinikaappi. Siniset astiat sopivat hyvin ja näkyvät sieltä kaikille. Kova työ maalauksessa, kumma kun oli ruskeat hyllyt.

  VastaaPoista
 7. Tykkään tästä kaapista tosi paljon, sillä se on niin saman näköinen kuin oma kangaskaappini. Hyvin se tuohon tilaan sopiikin.

  VastaaPoista