keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Remontoitu makuukammari

Tänään täällä meillä on ollut varsin harmaa ja koleahko päivä. Aika onkin kulunut sukkelaan sisätiloissa, sillä makuukammarin remontti saatiin vihdoin päätökseen.Olemme ottaneet tavoitteeksi käydä vanhan talomme huoneita läpi näin kesälomalla. Viime kesänä valmistui ensimmäinen huone ja nyt toinen.  Viime kesäiseen remonttiin pääset kurkkaamaan tästä. Harmittaa kun ei maalattu viime kesän remontissa huoneen lattiaa. Se onkin tarkoitus tässä vielä maalata samanväriseksi kuin nyt rempatun huoneen ennen loman loppumista.Remontoitavaa riittää vielä usealle vuodelle, mutta kun ei ota liian suuria tavoitteita, ei tähän hommaan myöskään väsy.
Tapetoinnin, seinien ja lattian maalauksen lisäksi maalattiin mäntypuinen sängynrunko ja tummanruskea lipasto valkoisella kalustemaalilla. Tapettia jäi sen verran yli että sain vuorattua tapetinpaloilla myös laatikoiden epäsiistit pohjat.

Vain pääätyseinä siis tapetointiin. Tapettia löytyi alelaarista vain kaksi kokonaista rullaa, mutta ei hintakaan ollut paha, 5 euroa rulla. Ikkunaseinä maalattiin valkoisella seinämaalilla ja muut seinät Cello colors sisustusmaalilla. Lattiat maalattiin ensin Otex Akvalla ja siihen päälle Teknoksen Teknofloor Aquaa.( Maalien koodit seinämaalissa TVT V447 ja lattiamaalissa  IN2-TV-X487)
Tässä muutama kuva vielä lähtötilanteesta. Huoneen nurkassa ollut lastulevykaappi purettiin tarpeettomana, näin saatiin huoneeseen lisää avaruutta.


 
Lopputulos palkitsee aina kummasti tuon kaiken aherruksen.  Ensi kesänä sitten jatkuu remppahommat! Kivaa päivänjatkoa sinulle!

17 kommenttia:

 1. Kaunista. Ihanat värit ja upea tapetti.

  VastaaPoista
 2. Tulipa sievä makuukammari! Teillä on hyvä aikataulu remontille. Ei ehdi leipääntyä hommaan.
  Päivänjatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tehdä remppaa kiireellä. Kun tekee vähän kerrallaan ei mene koko loma näissä puuhissa. Kiva on taas ryhtyä suunnittelemaan seuraavaa projektia ihan rauhassa. Samalla voi alesta haalia kauniita tapetteja.

   Poista
 3. Tuli kaunis, ootte kyllä olleet ahkeria lomalaisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteisen loman alkua pyhitetty remppahommille. Nyt sitten jotain ihan muuta, kun remppa tehty ,:)

   Poista
 4. Kaunis tuo lipastoseinän väri, passaa niin hyvin tapetin kanssa yhteen. Mukavaa loppu lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin vähän arvelutti tuo vihreä, mutta sopii kyllä hyvin ja tuo huoneeseen rauhallisen tunnelman.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Olen siihen kyllä itsekin niin ihastunut.

   Poista
 6. Ihana kammari! Kyllä pieni pintaremontti vaan kannattaa, ihan on kuin eri huone. <3
  Toivottavasti sää vähän lämpenisi, mukavaa loppuviikkoa sinne suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, remppahommat palkitsee kummasti. Ilmat jatkuu ainakin täällä melko viileinä, joten etsinkin maalipensselin kanssa seuraavaa sutimiskohdetta :)

   Poista
 7. Valtava muodonmuutos! Ihanaa valoisuutta ja tyylikkyyttä!

  VastaaPoista
 8. Mekin maalattiin kotona Vapun aikaan kaikki kolme makkaria Betoluxin vaalean harmaalla. Ihana väri; haiskahtihan se vähän, mutta oltiin sopivasti samaan aikaan viikko lomalla, joten jätettiin vaan räppänät auki ja hyvin haihtui. Ja saa sitä vähän kärsiäkin maalinhajusta. Mulle se aikaansaa semmoisen lapsuuden aikaisen olotilan, kun juhannukseksi maalattiin tuvan lattia ja kuljettiin milloin ikkunan, milloin "porstukamarin" kautta muutama päivä ja elettiin leirielämää. Lapselle se oli jännää.

  Kysyisin tuosta teidän lasiverannasta, onko siitä joskus ollut kuvia. Kiinnostaisi nähdä millainen se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia lasiverannasta löytyy ainakin 26.6.2016 postauksessa. Sisältä en pitkulaista terassia ole kokonaisuudessaan tainnut kuvatakaan. Näkyy kyllä osittain viimekesän kesäkoti kuvissa. Juu, maali haisi kyllä melko pahalle muutaman päivän. Nyt kuitenkin hajut vaihtuneet ahkeran tuuletuksen ansiosta. Hauskat muistot sinulla maalaushommista.

   Poista
 9. Onpa aivan ihastuttava muodonmuutos! Kiva varmasti nauttia omasta työn jäljestä ahkeran ahertamisen jälkeen.

  VastaaPoista