sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Leppoisaa sunnuntaita

Tänään saatiin herätä ihanaan auringonpaisteeseen ja kannettiinkin pöytä verannalta ihan ulos asti ja juotiin aamukaffeet ulkosalla. Kovin harvassa ovat olleet lämpimät aamut tänä suvena, joten pitää nauttia näistä hetkistä.
Tälle päivälle ei ohjelmassa ole kummoisiakaan hommia, vaan leppoisaa oleilua kauniista päivästä nauttien. Pienet maalaushommien viimeistelyt sain kahvittelun jälkeen päätökseen. Nyt odotellaan sitten maalien kuivumista.Remppahuonekin on jo hyvällä mallilla. Eilen saatiin tapetit seinään, melko vaivattomasti. Itsekin ihmettelimme tätä, sillä tapetointi ei ole meidän vahvinta alaa :)
Nyt lattialla on tartuntamaali jonka päälle tulee varsinainen lattiamaali huomenna. Huone näyttää nyt jo ihanan raikkaalta!
Eilen poikettiin Muikkufestivaaleilla ja niiden yhteydessä järjestetyillä vanhojen ajoneuvojen kokoontumisessa. Olipa paikalle saapunut varsinaisia ihanuuksia. Tässä muutama kuva teillekin ihasteltavaksi.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kitos vain ja mukavaa sunnuntaita sinullekin!
  Kyllä tulee kivan näköistä uusilla tapeteilla!
  Vanhoja autoja on kiva ihastella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapahtuma oli kyllä mukava ja onneksi ilmakin oli mitä parhain!

   Poista
 2. Voi millaisia muutoksia olettekaan saaneet kesäkodilla aikaiseksi<3 Olikin paljon selaistavaa, kun en ole ehtinyt hetkeen käymään muiden blogeissa.
  Mutta voi, minkä suru-uutisen luinkaan - suloinen Viivi on tullut tutuksi blogisi kautta ja ihan haikealta tuntuu, ettei hänen uusista käänteistään enää voikaan lukea täältä. Lämmin halaus sinne - voin vaan kuvitella sitä kaipauksen määrää. Viivi kulkee nyt kanssanne mukana sydämessä ja muistoissa ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tapetti ja samoin tuo peilipiironki! Kauniita kesäpäiviä ja leppoisaa loman jatkoa sinne maaseudun rauhaan <3

  VastaaPoista
 4. Raaskiiko tuolta kesäkodista pois enää lähteä, kun noin kauniiksi sen remontoitte! Oi, miten kaunis tuo piironki ja ihana on tapettikin.

  VastaaPoista
 5. Komeita kulkuneuvoja ja kaunis on tapetti, mutta piironki se vasta onkin ihana :)

  VastaaPoista
 6. Teillä onkin kivaa puuhaa mökillä.
  Niin ihana tuo tapetti!😍
  Hyvää alkavaa viikkoa sinne!❤️

  VastaaPoista
 7. Kesäkoti kaunistuu kovaa tahtia! Tapetti näyttää ihanalta.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista