perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kiva taukopaikka

Ensiksi haluan kiittää kaikkia lämmittävistä sanoista, liittyen edelliseen postaukseen! Suuri kiitos!
Sitten haluan vinkata kivasta kahvipaikasta, jossa poikkesimme keskiviikkona. Ajelemme kesäkotiin välillä hieman eri reittejä ja nyt ajoimme Lahden kautta Jyväskylään. Tälle 4-tien reitille osuu Leivonmäellä sijaitseva Karoliinan kestikievari.
Itse rakennus näyttää ulkoapäin melko vaatimattomalta.  Samassa rakennuksessa sijaitsee aitoa Cheddar juustoa valmistava Jukolan juusto. Kun ovesta astuu sisälle, tekee aikamatkan menneille  vuosikymmenille. Kahvila on sisustettu ihanilla vanhoilla tavaroilla ja radio soittaa ikivihreitä iskelmiä. Varsin kodikasta, vai mitä!
Söimme herkullista makeaa ja suolaista tarjottavaa ja kahvi oli myös erinomaista. Mielellään sitä poikkeaa vähän persoonallisemmissa kahvipaikoissa, kuin jättihuoltamoilla.


 
 Wc-tilatkin oli sisustettu menneen ajan henkeen. Vanhoilla aikakauslehdillä oli tapetoitu vessan seinät. Vanhoja mainoksia olisi voinut jäädä lukemaan pidemmäksikin aikaa :)Kannattaa siis poiketa, mikäli tuota 4-tietä ajelette. Mukavaa kesäpäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Persoonallisen näköinen paikka.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana paikka! Ehdottomasti matkamies tuollaisessa paikassa kaikkia aistejaan lepuuttaa kuin huoltamoketjujen kahviloissa.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa olisi nauttia levähdyshetket tällaisissa idyllisissä paikoissa, mutta niin vaan autonkuljettaja kurvaa aina samoille tylsille asemille.

  VastaaPoista
 4. On tosiaan kodikkaan näköistä. Mieluimmin tuollaisessa kahvilla, kuin perushuoltamolla.

  VastaaPoista