torstai 11. toukokuuta 2017

Trikootunikaa pukkaa

Kun ei noita kesäisempiä kelejä näytä olevan tiedossa, olenkin jatkanut trikootunikoiden ompelua. Tähän uusimpaan tunikaan hankin oikein kaavankin!Kaavana käytin Jujunan Adalmiina-kaavaa. Kaava-arkin hankin Majapuusta. Arkilla oli useampikin kokeiluun menevä mekko. Ohjeet ovat selkeät ja kaavojen jäljentäminen helppoa!Kankaana tässä tunikassa Kuosiverstaan Pelapuu joustocollegea ja Majapuun yksiväristä collegea, joka mielestäni sopii hyvin tämän kuviollisen kankaan kanssa.Nyt kun olen ommellut enemmän trikoosta on into oman tasosaumurin ostoon kasvanut. Sillä kun saisi niin paljon viimeistellymmän lopputuloksen aikaiseksi. Kovasti olen erimerkkisiä koneita googlannut. Onko teillä lukijoilla kokemusta tasosaumureista? Mielelläni kuulisin niistä.Tällaista tänään! Viikko on kyllä vierähtänyt kohti loppua aivan liian nopeasti. Tällä viikolla ollaan jo vietetty yhdet kevätjuhlat räntäsateessa :) ja huomenna on tiedossa mukava ilta kera työkavereiden! Ihanaa iltaa ja tulevaa viikonloppua kaikille!

( Pelapuu kangas saatu Kuosiverstaalta, kiitos siitä!)

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka nätti tunika taas!
  Kyllä on vaihtelevaa säätä tosiaan piisannut tällä viikolla. Meillä on kevätjuhla ensi viikolla. Toivotaan, että olisi jo lämpimämpää.
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että teille osuu parempi juhlasää kuin meille.

   Poista
 2. Voi että mikä ihanuus. Olet kyllä varsinainen taituri.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunika. Turkoosi on ihana väri.
  Toivotaan lämpeneviä säitä.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tunika ja väri miellyttää myös minua :)

  VastaaPoista
 5. Hieno!
  Tuo on tosi kiva tunikamalli!
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hieno tunika! Turkoosi on yksi lempivärejäni.

  VastaaPoista
 7. Hieno tunika, jotain sellaista vanhaa Marimekkohenkeä nähtävissä :) olet kyllä taitava ja tuottelias!

  VastaaPoista
 8. Kaunis tunika, tykkään kovasti tuosta väristä, ihana.

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihan mun värit! Pitkillä hihoilla on vielä kovasti käyttöä. Minulla on ihan tavissaumuri, joka huutaa huoltoa.

  VastaaPoista
 10. Sinulla on ollut siellä ihan tunikatehdas melkein :). Sininen ja turkoosi sopii sulle niin hyvin! Mulla on mummun vanha saumuri sekä ihan marketista ostettu edullinen Singerin perussaumuri, jonka perus tehdas/ohjekirjasäädöt ei kyllä sopineet yhtään trikoolle. Säätöä siis vaati jonkin verran ja nykyään kyllä pärjätään :). Luulin muuten että eka tarkotit peitetikkikonetta mutta siis saumuria kuitenkin kai :). Peitetikkikoneista mulla ei ole kokemusta kun kouluajoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 11. Kiitos kaikille kommenteista! Kun kirjoitin tasosaumurihaaveistani tarkoitin juurikin tuota peitetikkikonetta. Sellaisen tänään sitten ostinkin itselleni äitienpäivälahjaksi :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa tehtailua ja mannekiinikin niin mukiinmenevä<3
  Äitienpäivähalaukset!

  VastaaPoista