lauantai 20. toukokuuta 2017

Kesähommia

Ettei menisi pelkäksi tunikoiden esittelyksi tämä blogin pito, niin laitetaan muutama kuva eiliseltä. Meillä on pitkään ollut tarkoitus laittaa piha kesäkuntoon. Ilmat ovat kuitenkin olleet niin koleat, että homma on jäänyt. Eilen saatiin tänne etelään oikea hellepäivä ja viikonloppu aloitettiin sitten terassipesulla.Mieshän sen homman kyllä yksin hoiti (Viivin toimiessa laaduntarkkailijana). Minulle jäi hommaksi valmistaa jotain syötävää. Mikä sitä sopiikaan paremmin kesäisen lämpimään perjantai-iltaan, kuin itse tehdyt hampurilaiset.Pihvitaikinan laitoin tekeytymään jo aamulla ennen töihin lähtöä.  Grilliin pihvien seuraksi lisäsin loppuvaiheessa lämpiämään myös ananasviipaleita ja sämpylänpuolikkaat.
Kylläpä maistuikin tämä herkku pitkästä aikaa niin hyvälle! Toivotaan että kesäiset kelit jatkuvat. Meillä tänään olisi ohjelmassa terassin öljyämistä ja kesäkukkien ostoa. Mukavaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Ihania puuhia tuo aurinko innostaa tekemään. Itsekin ajattelin hakea vähän kukkia ja laittaa parvekkeen kunnolla kesäkuntoon.
  Maukkaan näköisiä hamppareita! Ne on niin hyviä, kun itse tekee!
  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tulla aurinkoisella ilmalla on suuri merkitys ainakin minun vireystasoon. Kummasti jaksaa touhuta kun aurinko paistaa!

   Poista
 2. Oi Oi mitkä herkku hampurilaiset! Nam!
  Eilen istuttelin kesäkukkia. Tänään taas pihalle touhuumaan.
  Ihanaa, kun tuli lämpimät ilmat.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä lämpimät päivät antavat elämäniloa ja energiaa. Ei viikko sitten voinut kuvitellakaan, että tätä viikonloppua vietetään ulkona grillaillen.

  Minäkin "löysin" kolme kassillista kukkasia puutarhalta, ennätin pikaisesti piipahtaa puutarhapäivillä Överbyssä ennen kuin menin askarelutapaamiseemme. Marketanpuisto varmaan veti tänään kulkijaa, kun oli jo heti kymmeneltä parkkipaikka melkein täynnä ja näin mahtava ilma.
  Kesäisen kaunista lauantai-iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierailin tänään muutamassakin kukkakaupassa. Kovin piti vielä malttaa mieli, liialta ostamiselta. Muutamat kukkaistutukset sain kuitenkin pihalle jo tehtyä. Ihana on laittaa ulos kaunista katseltavaa.

   Poista
 4. On tosi herkullisen näköinen hampurilainen.
  Sulla on hyvä pesuri terassin pesuun. Tuli varmasti puhdasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo terassipesuri on kyllä kätevä käyttää ja puhdasta tulee.

   Poista
 5. Ihan nälkä tulee kun noita katsoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle päivälle jäi vielä toiset hampparit syötäväksi ja hyvin maistuivat!

   Poista
 6. Ihanaa grillikausi on taas täällä:) Hampurilaisenne ovat tosi houkuttelevan näköisiä. Kyllä laaduntarkkailija tuollaisessa hommassa tarvitaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä olikin kiva tänään syödä ulkona. Kiva kun kesäiset kelit vihdoin meitä hellivät!

   Poista
 7. Tästä tulikin mieleeni kun näin tuon koneen. Meiltähän löytyy jonkin sortin pesuri varastosta. Sitä pitää kokeilla meidän pinnoitetulle terassille! Kyllä hampurilaiset on vaan niin hyviä, ainakin oma tekemät :)

  VastaaPoista