lauantai 15. huhtikuuta 2017

Nyhtökaritsaa

Eilen blogeja selatessa silmiini osui niin herkullinen ohje, että oli ampaistava heti kauppaan tarpeita ostamaan. Nyt kun kaupat ovat auki läpi pääsiäisen, ei ole paineita ruokien suhteen. Tämän nyhtökaritsa ohjeen löysin Marian ihanasta blogista!



Karitsanpaistini painoi 1,3kg ja se oli 150 asteessa vajaat viisi tuntia. Tarkka ohje siis täällä! Kun kypsä liha oli riivitty lisäsin maukkaasta liemestä osan mukaan, näin nyhtölihasta tule hiukan mehukkaampaa.  Ruisleivän päälle sitten illalla ladottiin lämmintä nyhtökaritsaa ja itsetehtyä tzatzikia , ai että olikin hyvää!



Tämä ruoka ei ole kiireisen herkkua, mutta kun lihan valmistaa riittää siitä syötävää pariksi päiväksi. Helppo iltapala tai lounas salaatin kanssa. Kannattaa kokeilla!





6 kommenttia:

  1. Helppo uskoa, että tuo on hyvää!

    VastaaPoista
  2. Nyhtökaritsaa ei meillä ole vielä maisteltukaan - kiitos vaan vinkistä:)
    Leppoisaa pääsiäisloman jatkoa♥

    VastaaPoista
  3. Ihanalta näyttää, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tämä ohje :)

    VastaaPoista