lauantai 18. maaliskuuta 2017

Vierailulla Fazerilassa

Fazer avasi uuden vierailukeskuksen lokakuussa 2016 Vantaalle ja tänään pääsin tutustumaan siihen. Joskus kauna sitten olen Fazerilassa vieraillut poikani luokkaretkellä ja silloin mieleen jäi hetki kun suklaata sai syödä rajattomasti. Heti aulassa meidät vastaanotti jättipupu. Pupu on tehty kanamunan kuorista, samoista joita käytetään Mignon-muniin. Näitä aitoja munankuoria ei kuitenkaan ole täytetty nougatsuklaalla :)
Opastetulla kierroksella pääsimme tutustumaan sekä Fazerin historiaan, että nykyaikaan. Vanhat konvehtirasiat ovat kyllä niin kauniita ja löytyihän sieltä tuttuja lakritsipurkkejakin.


Kierroksen päätteeksi olisi taas saanut syödä herkkuja rajattomasti. Minä pysyin kuitenkin tiukkana, enkä sortunut herkkuihin. Vaikken totaalisessa herkkulakossa enää olekaan, karkkien syönnistä aion päästä kokonaan eroon.

Kotiin ostettiin Fazerilan kaupasta ihanan pehmeitä rieskoja ja niistä tehtiin  iltapalaa. Näihin rieskarulliin käärittiin kylmäsavulohta, savulohilevitettä sekä rapeaa salaattia. Olipa hyviä ja helppotekoisia, kannattaa kokeilla!
 
Leppoista illanjatkoa kaikille!


10 kommenttia:

 1. No olipas valtava pupu! Herkullisen näköinen iltapala, heti tuli nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo pupu oli kyllä aika vaikuttava ilmestys :)

   Poista
 2. Mie jo luulin että suuntasit Fazerilaan just kun herkkulakko päätty :) Täällä on vielä Fazerin Siniset tallessa, ei maistunut sairauslomalla Ü

  Rieskarullat näyttävät niin herkullisilta. Meillä ne on miehen herkkua ja ainakin kerran vuodessa on tullut kääräistyä katkaraputäytteiset rieskat rullalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se vasta temppu olisi ollut :D En uskalla antaa karkinsyönnille pikkusormea, kun vie koko käden! Lopulta kun päätös oli tehty, ei karkkia edes tehnyt mieli.

   Poista
 3. Respect sille, että jätit kokonaan karkit väliin. Minulla olisi varmasti pitänyt köyttää kädet selän taakse, että olisin moiseen pystynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskaltanut sortua. Herkkuja on silti viikonloppuun mahtunut, joten ei syytä huoleen!

   Poista
 4. No siellä oli herkkuja kerrakseen, minä olisin varmaan kyllä vähän joutunut maistelemaan :). Tuopa olisikin kiva kohde joskus käydä lastenkin kanssa, Heurekassa kun on tullut käytyä jo useempaan kertaan. Täytyypä pitää mielessä, kun kesäkin on tulossa ja jos siellä päin liikutaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vierailukohde on etenkin lasten mieleen. Kannattaa käydä! Netistä löytyy tietoa opeastetuista kierroksista.

   Poista
 5. Tuolla olisi kyllä kiva vierailla,varsinkin muksujen kanssa.Tuo Kalalapin savulohilevite on niiiin hyvää ja tehtaanmyymäläkin ihan liian lähellä;D

  VastaaPoista
 6. Käytiin perheen kanssa samassa paikassa vierailulla maaliskuun alussa. Olipa mukava lukea kertomuksesi vierailusta!

  VastaaPoista